Selam kızlar 18 nisan da ilk doğumumu spinal ve az epidural karışık sezeryan oldum. Tup bebek ve iki tur boynunda kordon olduğundan dolayı risk atmamak adına normal doğumu istemedim.
Ankara memorial hospital da dogum yaptım.( bu arada cok konforlu bi hastane oraya giden veya gidicek olan varsa 5
Yıldızlı otel konforunda)
Gel gelelim ameliyat günüme :)))
Elime damar yolu açıldı sonra serum verildi ailemle vedalaştım ve ameliyat haneye götürüldüm. Ayağıma çift tabanlı çorap giydim iyi ki giymişim cok soguktu varyaa.
Sonra masa hazırlandı belden spinal ve epidural anestezi icin igne soktular sinek ısırığı gibi hic acımıyor ben zaten korkmuyordum ondan. Sonra yatırdılar önümü gerdiler eşim de girdi ameliyatıma. Anestezicim sürekli benle iletişim halindeydi beni cok rahatlatti. Sonra sondaj takıldı ve ameliyata başlandı. Kesi başlandığında sadece his oluyoe kesinlikle canımız acımıyor.
Sonra doktorum iki yandan çekiştirdi derimi ve o an dedi ki sporcumusun derin cok kaslı guclu 😂
Hatta eşim dedi ki bi ara doktor sedyeye çıktı deriyi ayırmak icin 🤭😂 ama sıfır hiss arkadaşlar.
Sonra mideme yarım dakika bastırdılar o hafif bi rahatsız ediciydi.
Tam bastırma bitti Ohh derken birden minik oğlumun ağlama sesini duyduuukkk 🥲😭
Allahim bi ince sesi varki o an oglum kurban olurum diye ağlıyorum 🥲 boynunda iki tur varmis annesi dedi bize gösterdi kocanın kopyasını çıkarmışsın dedi 🤭😂
Sonra bi ferahlama geliyo ki sormayın kızlar kuş gibi hafifliyorsunuz.
Bu arada 9 yıllık evliyiz ilk bebeğimiz mucizemiz kıymetlimiz cok bekledik oğlumuzun yolunu Kİ şimdi kollarım da uyuyor canım oğlum 😍💕
Her neyse sonra giydirip eşimle oğlumuza temasda bulundurdular cok güzeldi 🤩
Sonra bebegi eşime verdiler odaya annelerimizin ailemizin yanına götürdü eşim ve Bebegi gorunce odada kiyamet kopmuş herkes birbirine sarılıp aglamis hemşireler demiş noluyo burda 😂 düşen bayılan artık baya bi mutlu aile tablomuza ailemizde dahil olmustu 😍🕊💙
Sonra ben bi kendimi kötü hissettim omuzlarım agridi bunu söyledim ve o an bayıltmışlar uyandığımda ameliyat bitmiş ben o kadar mutlu uyandım Kİ hala sıfır acı 😂
Bu arada bugun yarayı açtık batikonladi annem duşta aldım bugun 3. Günüm su geçirmez bant vardı bi sıkıntı olmadı artık kendi kendine kurucak iyi olcak yapıştırma yapılmış hic belli değil cok memnun kaldım eşim bile dedi helal olsun doktora diye 😀
Sonra beni odama yavrumun yanına çıkardılar oda cok kalabalıktı ailelerimiz hep vardı. Bebegi kucağıma aldım ohhh miss gibiydi yavrum cok şükürler olsun rabbime bugünleri yaşattı rabbim tüm cocuk isteyen herkese nasip etsin 🌺💕
Kızlar şimdi ameliyat sonrasını kısaca anlatayım…
İlk gun akşam sütüm cok az geldi sarıydı emzirme danışmanım nasıl emzireceğimi anlattı.
Enjektorle hemşireler mama verdi akşam adet agrisi gibi başladı hep igne vuruldum bugun 3. Günüm azaldı agrilar ameliyat snrasi illaki agri olucak kızlar ama bebeğiniz yanında olunca hic biseyin önemi olmuyor. Bu arada 38+5 3 bucuk kilo doğdu minik oglum kordondan dolayı son haftalar kilo alması azalmıştı ama sagliklica kucağımıza aldık mutlu sonumuz böyle kizlarZ sorularınız olursa cevaplarım 🥰😍😘