Ozlemdrn Hastanede yatiyorum tahlilimde kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik katiyolar seruma başına gelen varmi
Tubatural Ozlemdrn bende hamileleikte yasadim kanda enfeksiyon onemli olan bebege bulasmamasi siz negatif dusunmeyin pozitif olunki bebege stres yapmayin cok gecmis olsun
Tgbak Ozlemdrn benim de hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon var bende hastanede yatıyorum üstelik antibiyotiklere vücudum dirençli fayda da etmiyor antibiyotik fayda ediyorsa bir kaç güne düşer insh
Mihribancglr Ozlemdrn bende enfeksiyon ve idrarda kan çıkmıştı bir sorun olmadı ilaçlarımı kullandım haftanıza göre değişir tabi doktorunuz un ne dediği daha önemli
Nur22Elif Benim de kanda enfeksiyon çıktı, hatta 1 hafta kadar her gün serum aldım. Şuan kızım 4 yaşında. Endişe edip bebeğinizi strese sokmayın. 🙏🌹
Ozlemdrn Nur22Elif güzel yorumunuz beni mutlu etti ister istemez korktum doktor da düşük tehlikesi diyince iyi oluruz inşallah sagolun
Ayse34 Benimde şuan kanda enfeksiyonum 82 sürekli hastayım hiç iyi değilim antibiyotik kullanıyorum ama fazla düşmüyor
KonuMankeni Kızlar benim de idrarda enfeksiyon var. Lökosit 83. Kanda mı olması daha sıkıntı idrarda mı 😬
Merveofs Yaa geçen hafta ben de çok hastaydım dahiliyeye göründüm kan tahlili yaptı enfeksiyon var dedi ama ilaç yazamadi o an birkaç gün sonra gel antibiyotik vericem dedi. Yani kanımda enfeksiyon oluyor dimiii tehlikeli bir durumu gitmedim ben 😶