iremo-2 sevo_asc bende de olmuştu vajinal enfeksiyon olduğu ortaya çıktı sizde isterseniz doktorunuza bir danışın daha fazla ilerlemeden 🌸
busrafsar Sağ kaburgam sürekli acıyo ellerim şişti karıncalanıyo devamlı ve uykudan uyandırıyo. Bugün doktora gittim makat geliş dedi duruşu için. Kilosunu söylemedi cihaz vermedi hata verdi dedi zaten ayda1 gidiyorum onda da elim boş döndüm
iremo-2 busrafsar demekki bir sıkıntı yok sizde sıkıntı etmeyin 💜 bebek bu haftalarda hareketleri çok değişirmiş kimisi doğum kanalına yerleşebilir miş kimisi ters dönebilir miş sağlıkla gelsinlerde inşallah 💓
busrafsar iremo-2 işte kendi doktorum yoktu asistan vardı sadece o da çok ilgilenmedi o yüzden tedirgin oldum bildiğim kadarıyla son 3 aya girdiğin zaman kontrol ayda 1 olmuyormuş artık tbi ben tecrübeszim yinede cvbınız için teşekkür ederim amin cümlemiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🥺
Ezgiduru iremo-2 karnım bı anda aşırı büyüdü ve çok ağırlaştim oturup kalkmak bile problem benm için üstelik taşınma sürecinde yım😑😑 onun dışında şükürler olsun bir problem yok
iremo-2 Ezgiduru allah yardımcınız olsun yormayın kendinizi yardım edecek birisi varsa 💓 sağlıkla gelsinler aynı durumları yaşıyoruz 🥰
Hatice_gzr2505 iremo-2 acayip zorlanıyorum el ayaklarım şişiyor şuan 25+5 im karnım büyüdü eğilip kalkamıyorum çatı kemiklerim agrıyo sürekli bel agrısından uyuyamıyorum nefes darlığı da başladı 😣 sağa sola yatmakdan sıkıldım bir an önce doğurmak istiyorum ogluşum da kıpır kıpır durmuyor sürekli tekmeliyor iyice ağırlaştım oturunca kalkasım gelmiyor 🙄
iremo-2 Hatice_gzr2505 aynı durumlar bende de var birde ben yüzüstü yatarımm normalde sola yatmaktan sıkıldım, bilerek sola yatıyorum bebek için en uygun pozisyon sola yatmakmış, sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
zeynepdurunun_annesi iremo-2 27. haftadan selamlar Zeynep Duru Hanım ın keyfi yerinde çok şükür içerde kıpır kıpır ama olan benim belime oluyor. Bu ara aşırı bel ağrım var 🤦🏻♀️ bir de hareketleri artık dışarıdan çok net belli oluyoo 😍 geçen gün kafasına dokundum resmen sonra elini çıkardı bayağı bi dışarı 😂
iremo-2 zeynepdurunun_annesi yaaa o kadar belli oluyormu benimki bayağı hareketli ama daha öyle el ayak kafası falan hissedemedm 26+3 teyim bende ☺️
zeynepdurunun_annesi iremo-2 tam 26+6 da hissettim çok ilginçti 😂😂 sol tarafıma yatmıştım eşim bile şok oldu 😂