MerveEbru Kızlar devlet hastanesine gidiyorum ve 20+2yim doktor detaylı ultrason tarihi falan vermedi normal mi böyle olması ya
ZMM8888 MerveEbru belki unutmuştur çünkü yogun çalışıyorlar devlet tarih versede devlete detaylı ultrason için randevu bulmak çok zor bulamayabilirsiniz
Ceycey22 MerveEbru devlette kendi gittiğimiz doktor mu bakıyor acaba detaylıya da? Sen her defasında mhrs den almıyor musun randevuyu
AnneMeryem MerveEbru ben de devlete gidiyorum, benim doktorum kontrolün birinde kendisi baktı. Ekstra randevu falan almam gerekmedi. Kendisine sorun bence
Zehra2412 MerveEbru devlette dr söylemiyor unutuyor siz hatırlatin yoksa haftanız geçer benim öyle oldu geç kaldım 26 haftamda girdim ona da detaylı denirse normal ultrasondan farksizdi
ZMM8888 MerveEbru arkadaşın dediği gibi devlette unutuyor çok yogunlar çünkü siz hatırlatın ama devlette artık randevu bulabileceğinizi sanmıyorum bnde imkanınız varsa özele gidin daha sakin kafanız rahat rahat bebeğinizi görürsünüz
HilalEyce MerveEbru unutmuş olabilir. Bana 2 li tarama yapıldı aynı gün detaylı için randevu al dedi kağıt verdi. Siz söyleyin bence
MerveEbru Kızlar doktoruma sordum ve bana perinatoloji bölümüne gitmemi söyledi doktorumun bulunduğu hastanede detaylı için gereken şeyler yokmuş teşekkürler yorumunuz için