Hatice232017 Eşim işsiz kaldı doğumuma bir ay var Allah rızası için yardimci olabilecekler bakabilirmi? Organize sanayide fabrikada felan tanıdıkları olan varmi ? Şu mübarek günde yardimci olun lütfen ya gerçekten çok ihtiyacımız var
Hatice232017 Didemfide eşim normalde kuryelik yapıyordu ama kazanın ucundan döndü hatta 3 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden fabrikaya girmesini istiyorum çalışkan asla boş durmayı sevmez sigara bile kullanmaz.dogumuma bir ay var çok zor durumdayız inanınki
Papatya1997 Canım organıze de palmiye tekstıl var hemen işe alıyorlar . Fabrıka daha yenı olduğu ıcın formu verdıkten sonra gidip evrak hazırlayabılırsın dıyorlar . Makına basına alıyorlar ızınler bıraz sıkıntılı fabrıka yenı olduğu ıcın bılgın olsun
Hatice232017 Papatya1997 teşekkür ederm ya orda referans olarak gösterebileceğimiz tanıdığınız varmi acaba ya yoksa yüzümüze bakmıyorlar
Papatya1997 Hatice232017 canım benım referansa gerek yok orada su an çünkü ıscıye ıhtıyacları var . Ablamla bırlıkte gıttık bızımle bırlıkte gelenler de vardı dırek ıse aldılar mesela anlamında benımde tecrübe yok zaten ısı öğretiyorlar ıskur üzerinden alıyorlar yanı dırekt oraya gıtsın alırlar yüzde 80
Papatya1997 Ablam gırelı bır ay oluyor o yüzden o referans gösterilmez bende hamılelıkten dolayı gıdemedım yoksa bende başlayacaktım
Papatya1997 Canım CV bırakılmıyor kı form dolduruluyor . Bır de aslında hangı günler gıttıgı de ınemlı pazartesı carsamba cuma gıtsıın . Ya ama orada başka fabrıkaya başvuru yapacağı zaman oraya gıdıp tekrar form doldursun