seymataner7 Bana doktor haşimato teşhisi koydu euthyrox 100 mg kullanıyorum şuan hamileyim bi sıkıntı yaşayan oldumu?
Melisakplnn seymataner7 hayor hiç bir problem yok 200 lük bile kullanan hamileler var 🤗🤗 bende kullanıyor
Tubiiiiif seymataner7 kaç çıktı değerin canım benim doktorun bugün verdi 75 mg banada cok yüksek geldi kadın doğumcum verdi millet düşük başlamış kafam karıştı benim 5.22 cıktı değer
seymataner7 Zehra2412 sabah aç karnına içiliyo ve ben sabahları kusuyorum nasıl yapıcam bilmiyorum :(
DemirinAnnesiiii seymataner7 sabah erken saate alarm kurup içsen canım gebelikte tiroid önemli bende haşimato hastasıyım sabah 07:50 de ilaç İçin kalkıp içip geri yatıyorum bulantım olmasın diye
Zehra2412 seymataner7 çok erken al tatlım saat kur troid çok önemli ihmal etme ilacını aç karna al ve 1 2 saat bisey yememeye çalış özellikle süt ve süt ürünleri tüketme
seymataner7 Zehra2412 sabah namazına kalktığımda içip yatarım o zaman bende :) kalktığımda kussam bile vücut emmiş olur heralde
seymataner7 Tubiiiiif belki hızlı düşsün diye vermiştir. Benim 6.2 çıkmıştı düşükle başladı düşmedi sonra yükseğe geçtik şimdi 0,800 lerde
DemirinAnnesiiii seymataner7 ilk zamanlarımda bulantım oluyordu ama kusma sadece 1 kez oldu sırf o bulantı yüzünden ilacımı erkenden içiyordum
siriniko2511 Kahvaltıdan birkaç saat önce aç karnına içmelisin. Unutursan ya da erken kalkamazsan da sorun değil yine de iç hatırladığın an. İlaç kısa sürede değerlerini düzene sokar
Ruku Ben 10 da uyanınca içiyorum içtikten sonra bulantım daha da artıyor sanki bir haftada 5 kilo verdim hiçbişe yiyemiyorum