Yagmur-08 24 haftalık hamileyim gittikçe belimde artan ağrılar oldu ne yapmam lazım sürekli yatmaktan sıkıldım yatınca da geçmiyor pek
Burcukara01 Yagmur-08 ya bende öyleyim tek ben değilmişim ortası çok ağrıyor böyle ayakta biraz dursam yatarken felan doktorum magnezyum verdi onu iç dedi ama ağrısı rahatsız edio
Ahsen1_ Yagmur-08 bnm en başından belli ağrıyo adet ağrısı gibi bir haftalar azaldı geçti 36 dayım ara ara yine agriyo
Merveofs Benim 14-15.haftadan beri o şekilde. Bende omurga eğriliği ve boyun düzleşmesi var onlar tetikliyor şiddetini Doktorum magnezyum verdi 16.haftadan itibaren içiyorum ama çok da etkisini gördüğüm söylenemez ağrı tutunca çekiyorum malesef
Tgbgcli Benimde oluyor özellikle kuyruk sokumu ve tüm omurgam da hissediyorum ağrıyı.Doktorum normal olduğunu bebek büyüdükçe omurgaya baskı yaptığı için kemiklerde esneme olduğunu bu yüzden de bu durumun doğuma kadar devam edebileceğini söyledi.
Yagmur-08 Tgbgcli Allah yardımcımız olsun inşallah canım geçmiş olsun 🙏🏻 Magnezyum kullananlar varmış etkisini gören olmuşsa bende doktoruma danışayım