Bebetooooooooooo Merveeeeeee97 635 muayene dediler doğumu sormadım zaten sorsam da ayda 1 fiyat değişiyo
Cigdem_27 Merveeeeeee97 4 bin normal dogum 5 bin sezeryan eğer gece olursa kendi doktorunuda arayarak getirtebiliyorsun ama farkını alıyor
Deletedmom_85 Minik1Civciv Canım merhaba konu çok eski ama hastane araştırmasındayım muayene ücreti uygun geldi yakın zamanda doğum yaptın mı sen medigold sultan hastanesinde?
Minik1Civciv Deletedmom_85 ben Tekirdağ’a taşındım canım ama kuzenim ve burdan @beyzacmvrc arkadaş orda doğum yaptı gül hanımda ona sorabilirsin 💗🌸
beyzacmvrc Deletedmom_85 ben doğum yaptım pek tavsiye etmem odaları güzel değil. Tuvaletler minnacık ve çok eski hijyenik değil Allah günah yazmasın yemekleri bı tuhaf yanı tamam hastane yemeği kötü olursa sabah kahvaltısınds da patates salatası gelmez 😅 Fiyat uygun ama devlet hastanesinden hallice. Tek artı yani tek kişilik oda
Edsn Deletedmom_85 ben Sultangazi de yaşıyorum ama hastaneyi kesinlikle tavsiye etmem çok hijyenik değil ve yeterli donanıma sahip değil maalesef
Gmzeakky Ben Zehra hocaya gidiyorum surekli. Bazıları asik suratlı vs diyo ama bence dünya tatlisi ya ben ilgisinden memnunum gayet tatlı davraniyo kadın. 35+4 hastalığım şuana kadarnormal dogum destekliyo ama daha çatı muayenesi olmadim.
nur__a Ben de sultangazideyim ama orayı hiç gitmeden eledim. Olumsuz çok yorum okudum ve ablam gitmişti ona şeker yüklemesi yaptırmazsan bebeğin ölür demişti doktor, yaptırmadı şuan bebek dediği 2.sınıfa gidiyor 😂
Gmzeakky nur__a benim doktorumda 2li 3lu testleri falan gereksiz bulduğunu şeker yuklemesininde çok iyi bisey olmadigi söyledi ve hiç bisey yapmadik😂
SevvaallEr Benimde çevremde kim gittiyse memnun olmadı o hastaneden😒 bende sultangazideyim taaa zeytinburnunda avrasyaya gidiyorum çiğdem hanıma ama cok cok seviyorum iyikide o🙋🏻♀️ normal düşünüyorum meseka mesafe uzak tedirgin oldumu dile getiriyorum beni bu konularda dahil rahatlatır cok değişik enerjisi var instagramına baksanız anlarsınız zaten😍