seymabayrak44
eminrduran ben zehra hanımda ilk dogumumu yaptım son ana kadar normal dogum cok istediğim için hep normal normal dedi bana suyum gelip gittiğimde acılman yok dahada acılmaz sezeryana alıyım dedi direk bende hocam biraz bekleseydik yada suni sancı alıyım diyince o zaman imza at dedi ve imza atarak kendi isteğimle suni sancı aldım 3 saat kadar suni sancı verdiler ve beni yatakdan hemsireler asla cıkarmadı yürümeme bile izin vermediler annem böyle nasıl acılma olcak deyince terslediler doktor hanımım talimatı vs diyerek beni öğlen sezeryana aldılar…Sezeryana gitmeden bir ebe bir zehra hanım alttan muayene ettikleri için sürekli agrı ve acıyla sezeryana gittim ve o ağrıyla sezeryandan uyandım cocugumu sevemedim bile…Beni alttan kontrol ederkende arabasını yenilemekten konusuyordu eşiyle hiç unutmam.Oraya 6 cm acılman olmadan gittiysen normal dogurma şansın hiç yok direk sezeryana alıyorlar arkasımın iki cocugu normal oldugu halde düşün 3.yü orada sezeryanla dogurdu.Eğer hala sultangazide yaşıyor olsaydım asla orayı tercih etmeyecektim bana cok kötü dogum tecrübesi yaşattılar