Gzeemmm Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim erken gebelik testinde çift çizgi gördüm ve polikistik over hastasıyım doktorum tedavisiz çok zor olacağını söyledi teste pozitif görünce inanamıyorum testlerde yanlış sonuç alma gibi bir durum olabiliyor mu
Eczacianni Gzeemmm canım kan testi ver tabiki emin olmak için. Ama bende pkos hastasıyım ve aynı şeyleri banada söyledi doktor. Hiç planlamadığım anda hamile kaldım:) pkosta zor hamile kalınmasının sebebi herkes yılda 12-13 kez yumurtlama yaşarken bizim 3-4 kez yumurtlamamız. E o tarihe denk geliyosa sorun olmuyo:)
Dileksss Gzeemmm bende polistik overim banada doktorlar öyle soyluyodu.ama ben kilo verdim yürüyüş yaptım kendiliğinden yumurtlamam oldu şuan 15 haftalik hamileyim.ve bu doktorların söyledikleri söz benden 6 yılımı aldı.korkmayin kendinize güvenip kilonuz varsa verin yürüyüş yapın bol su tüketin anne olursunuz insallah🤲bide kafadan atın Rabbım mucizesini gosterecektir💐
afrAybars Kan ver netleştir canım inşallah vardır 🤲 çevremde o kadar çok ki tam tedaviye başlayacak zaman kendiliğinden hamile kaldığını öğrenenler ☺️ Allah istedikten sonra imkansız diye bişey yok şükür
Gzeemmm Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben tam tersine kilo aldım iyice ve gebelik testinde pozitif sonucu gördüm şuan hala inanıyorum yarın Dr a gidecem🥺