Tusami Dün gece istihare yattım , ve dilediğim konu ile ilgili rüya gördüm, tabi ki hamilelikle ilgili,kaç gündür rüyamda görsem diyorum bir türlü görmüyordum, istihare duası vs. İle dün gece gördüm çok şükür böyle olumlu yada olumsuz rüyası çıkan var mı??
rgsenyuz Ben eşimle tanışmaya gitmeden evvel hayırlı mı değil mi diye hayatımda ilk defa yatmıştım. Rüyam o kadar berrak ve ferahtı ki şükürler olsun huzurlu bir yuvamız var 🌝🌸
Tusami rgsenyuz ne güzel, ben hamilelik için yattım , olumlu gördüm, ve bir şey duydum bu konuyla ilgili , bilemiyorum ilk defa yaptım bende
Tusami Hamilelik için böyle bir dua istihareye yatıp sonucu çıkan yok mu ☺️ Her yola bakıyoruz işte 💖
rgsenyuz Samira30 istihare namazı var onu kılıp duasını edip kimseyle konuşmadan kıbleye doğru yatıyorsun. Açıkça görünmüyor elbette ama rüyan ferah ve çoğunlukla yeşil ve beyaz renklerden oluşuyorsa hayırlı manasına geliyor yok uyandığında içinin sıkıldığını hissediyorsan ve siyah renkleri çoğunluktaysa olumsuz diye tabir ediliyor.