Muzlupuding canparcam72 çok normal canım doktorum adet olacakmıssın gibi ağrıların olur korkma bol bol dinlen güzelce beslen dedi normal yani merak etme :)
Tugbakaraer canparcam72 ya bende yeni öğrendim hamile olduğumu pazartesi beta 525 çıktı acildeki doktor 1 hafta sonra doktora git dedi kasık ağrısı olunca tedirgin olmuştum inşallah hayırlısıyla kese gözükür kalp atışınıda duyarız 🙏
canparcam72 Muzlupuding çok teşekkür ederim canım ilk hamıleligim yarın doktora görünecek geçen hafta salı günü gitmiştim betam 485 idi şimdi agrilarım olunca korktum ☺️
Muzlupuding canparcam72 bende 5 haftalık oldum tam doktora soracakken doktor kendi söyleyince rahatladım hepsi olur dedi ağrılar kramplar girer çok normal korkma diyince rahatlamıştım :) benimde ilk aynı sen gibiyim 🤭🤭
canparcam72 Muzlupuding kese için ne zaman doktora gideceksin çok heyecanlıyım bende ☺️ Insallah keseyide görürüz kalp atışını da duyarız 🙏🙏🙏
Muzlupuding canparcam72 keseyi gördük canım biz 5+1 ken doktor kalp atışı için 10 gün sonra gelmemi söyledi :)
canparcam72 Muzlupuding canım ya ben daha kaç haftalık olduğumu bılmiyorum 😂😂 allah hayırlı bi şekilde kalp atışını duymayı sonrada elıne almayı nasip etsin insallah 🙏🙏