Minik1Civciv Merhaba anneler Pazartesi kan verdim 14,80 çıktı bugün verdim 44,54 sizce artış iyi mi bana az geldi korkuyorum
Muzlupuding Minik1Civciv anladım canım güzel artmış tabiki ama takibini yaptır muhtemelen geç döllenme olmuş arada kan ver bi bak bakalım düzenli güzel artıyor mu. Düzenlice artarsa içini ferah tut hayırlı olsun şimdiden :))
Minik1Civciv Muzlupuding ay sağol canım ya Allah razı olsun korktum bende daha önceki gebeliğimi öğrendiğimde 328 falanda ilk defa böyle düşük öğrendim sanırım geç döllenme dediğim gibi önceki yavrumu kaybettim inşallah bu sefer sağ Salim kucağıma alırım anne olmak nasip olur Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Muzlupuding Minik1Civciv allah senden de razı olsun canım hayırlısı ne ise o olsun rabbim dualarını kabul etsin :)
Minik1Civciv Muzlupuding sağol canım amin Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla tabiki Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah
Minik1Civciv Muzlupuding bu arada oruç tutabiliyor musunuz ben tutuyorum daha çok küçük çünkü bi sakıncası olur mu acaba gelişim açısından
Muzlupuding Minik1Civciv hayır oruç tutmuyorum doktorum tutma dedi zaten dayanamazmışım tansiyonum çok düşüyo gebelikten
Minik1Civciv Muzlupuding bende niyetlenmedim bugün hastaneye gittiğim için iyiki niyet etmemişim çok kötü oldum 4 tüp kan aldılar kendimi eve zor attım
Yusevde Gayet güzel artmış 2 katı olması yeterli iken bu değer iyi iki günde bir kan vermeye devam et hiç sıkıntı etme unut stres yapma 💓 folik asit kullanıyorsan devam et mutlaka