Bilge35 Kızlar depend veya canped kullanıp memnun kalan var mı. Beden olirak hangisini tercih ettiniz. Depend çamaşır orta boy ve büyük boy var. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim
Kenanizm18 Bilge35 cogu kişi depend alıyor kuzum canped alan hiç duymadım daha ☺️ Orta boy aslında kücük boymuş direk orta oydan başlıomuş kilon kac bilmiorm ama belini ölc sitesinde yazıodu ben büyük boy alıcam inş. E bebek de 25 tldi sanırım
Hanifenal Bilge35 doğum sonrası için düşünüyorsan boşuna para vermeye gerek yok diye düşündüm ben ve üç dört tane bebek bezinin yan kenarlarını kestim o şekilde kullanacağım zaten ilk gün ve ikinci gün çok geliyormuş 🙂🙂
Marisol Bilge35 depend büyük beden aldım. Burda hep büyük beden tavsiye edildi. Daha rahat oluyormuş...
Nazyun Bilge35 büyük beden aldım lastikli olduğu için olur zaten hemde daha rahat büyük beden al o bile lastikli haliyle aşırı büyük değil
Bilge35 Kenanizm18 çok kullanışlı olduğunu duyunca bide danışmak istedim. Hijyen açısından süper cnm. Çok sağol o zaman bende büyük alırım çünkü ufak tefek bisey degilim😁
Farketmezz Bilge35 4 gün önce doğumum oldu depend aldığıma o kadar memnun kaldım ki kesinlikle tavsiye ediyorum. Ha bu arada ben sezeryan oldum normal doğum için nasıldır bilemem
Kenanizm18 Bilge35 aynen canım rahat edersin büyük al istersen üstüne camasır giyersin istersen onu bile giymene gerek yok keyfi orası :) saglıklı dogumlarımız olsun insallah 😘
Bilge35 Kenanizm18 aynen cnm. Kullan at olması cok iyi .amin insallah cnm sağlıkla doğsun yavrularımız🙏🙏🙏🙏🙏💕
Mhmmd-07 Depend marketlerde 30 tl ve uzerinde hatta. Kızlar aklınızda olsun ama E Bebekte 25 tl. Ve tabiki büyük boy 🙈👍