Nur22Elif Masal1mM ay ne kadar güzel. ☺️ Nedense bu ara ben de ikiz sevgisi oluştu. 🙈 ama benim kesin tektir 14.33le ikiz olamaz heralde. 😅
Masal1mM Nur22Elif bir veya iki rabbim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin tek düşüncem bu şuan o kadar zor uzun süreçten sonra sağlıkla yanımda görebileyim
denizasigi Nur22Elif ayyy sorma ben de 17 iken beta öğrendim zamanlar bir türlü geçmedi, bugün doktora gittim yavrum 7 haftalık olmuş kalp atışı da oluşmuş Allah’a şükür darısı başınıza ♥️
Prenseslerinannesi344 Nur22Elif mrb ben kan vermedim test yaptm dktr gittigimde 3 bucuk aylikmis 😁 stesden gecitigini düşündüm belirtde yktu
Askiletotomsu Nur22Elif 2 hafta ile 3 haftanın arasında öğrendim 347 ydi hatırladığım kadarıyla Ya da 349
Prenseslerinannesi344 Nur22Elif kiz iki kziimda belirti vardi bunda yoktu dedm galiba streden gelmiuor😂
Askiletotomsu Nur22Elif rüya gördüm ve Ağzımda pas tadı ve uyurken bulantiyla uyanma vardı Başım dönüyordu merdivenden inerken Ama test yaptıktan sonra da bu belirtilerin hepsi geçti yani 🤷Herşey test yapayim diye üst üste gelmiş gibiydi
Askiletotomsu Nur22Elif ağızda pas kan tadı gebelik işaretidir Bilginiz olsun☺️ ben eskiden bilirdim O nasıl oluyo ki diyodum yaşadım 😂
Nur22Elif Askiletotomsu Ben 24k parçacıklı serum kullanmaya başladım yüzüm için. Ondan dolayı ağzımda metalik tat oluyor sanıyordum. Meğer hamileymişim ve bu hamilelik belirtisiymiş. Ben de yeni öğrendim. 🙈🙈
Nur22Elif Prenseslerinannesi344 ben de düşük yaptığım zaman 1 hafta gecikmişti. Stresten diye düşünmüştüm. 🙈 ah bu stres.
erdem_agah Nur22Elif ben ikisini de 3 haftada öğrendim. Adet günümde test yaparak. Tabloya göre 4 haftalik bile çıkmıyordu Beta cok düşüktü. Hatta Türkiye’deki doktor boş gebelik olabilir demişti uyuz olmuştum.
Nur22Elif erdem_agah benim de an itibariyle 3+6 yazıyor tabloda. Henüz kadın doğuma görünmedim. (Sıra yok. 🤧)
Turkerg Ben de 3+5 ile ogrenmistim ilk oglumda. Adetim 1 gun gecmisti 283 cikmisti. 21 gunde bir adet oluyorum.