Happy-melek1997 Bebeğim gelişmemiş mol gebelik dedi bir an önce kurtul dedi yarın kürtaj oluyorum bitmiş durumdayım yaşayan varmı acaba kürtaj sonrası nasıl devam etmeliyim 2 3 ay dinlenin falan dedi ama çok kötüyüz eşimde bende 😭😭😭😭
Tomrishatun Happy-melek1997 1 hafta sonra kendine artık geliyorsun ileriyi düşünüyorsun demekki sağlıklı degilmis deyip avutuyorsun tekrar hamile.kalmak içinde devam ediyorsun
Deletedmom7373700 Happy-melek1997 ne denir bilmiyorum. Çok üzüldüm.. üzülmeyin diyemiyorum çünkü zor bir durum. Dilerim bu süreci kolay atlatır ve tez vakitte sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz..
Mom545441 Happy-melek1997 kaç haftalık nasıl mol gebelik ya geçmiş olsun ama başka doktorada görünün isterseniz
Dilarakr Happy-melek1997 öncelikle çok geçmiş olsun kürtaj basit Bi işlem agrısız sızısız aynı gün içinde evinize gidiyorsunuz yürüyerek her doktor farklı söylüyor benim doktorum 2 hafta ilişki yasagı 2 ay da korumasız ilişki yasagı koydu 2 ay düzenli adet gör rahmin toparlansın dedi ben öyle yaptım kürtaj sonrası insan hemen 1 tane daha istiyor ama 1 kere olsun adet gör inşallah zaten 1 kayıp sonrası hemen gebe kalınabiliyoe ben ilk korunmasız ilişkide kaldım biraz bekle sabret güzel olur inşallah herşey rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲☺️