Buse-e27 cemreee__ 8 haftalık hamileyim benimde değerim 4.16 çıktı dün ilaç tedavisine başladı doktorum
ogretmenHnmm cemreee__ bekarken vitamin ve kan değerlerime baktirmistim vitamin degerlerim çok düşüktü tsh 6 kusurlerdeydi doktor vitamin demirin dusuk olduğu için yüksek çıkmış olabilir vitamin ilaçlarını kullan 2 ay sonra tekrar bakalım dusmezse dahiliyeye gitmen gerek dedi tekra gittigimde 2ye düşmüştü herhangi bir ilaç kullanmama gerek kalmadi hata geçen hafta tekrar baktirdim kam ve vitamin değerlerime yine düşüktü
KumsAlyaa cemreee__ canım benim 8 küsürlerdeydi 50 mg başladım sonradan 75 mg yükseltti doktor dere otu çok iyi geliyor sabah bir tutam aç karnına ye ve üstüne bir bardak soğuk su iç ben denemiştin düştü bayağı 1.5 sonra bıraktım dereotunu bu defa yükseldi ilaç 75 mg çıkartıldı beyaz lahana brokoli karnıbahar yeme birde onlarda ilacın etkisini azaltıyormuş
BusePolat ErdoganGamze ilaç kullanmak zorundasın başka cagresi yok dedikleri gibi her 3 hafta da 1 ayda kan testi verip takip etmelisin ben gebikten oncede ilaç kullanıyodum şuan 2 katı doz yukselttiler yine kullanıyorum
Gnc27 cemreee__ 3.60tı şuan 50 mg ilaç içiyorım 2.5 civarı olmus ..benim nodül var diye sanırım çok düşürmedi tiroidimi maalesef ..
BusePolat cemreee__ valla dediğim gibi gebelikten öncede vardı cok aşırı yuksekti hatırlamıyorum 3 senedir ilaç kullanıyorum şuan hamile olduğum için kullandığım dozun 2 katini 100mg kullanıyorum
cemreee__ Buse-e27 ben hamile de değilim canım bebek istiyorum bakalım yarın dahiliyeden randevu aldım belkş sağlık ocağının testlerinde bi sorun vardır birde orası görsün istedim
Masal1mM Buse-e27 bende 8 oldum bgün dün verdiğim deger4,85 çıktı şahlık ocağında Kadın doğumdaki doktoruma görünmemi istedi ilacını yazsın diye
Dileksss Ilacinizi sabah 4 yada 5 gibi alın degerleriniz düşer inşallah benimde yüksekti uyguladım düştü arkadaslar
Ela6161 cemreee__ eger öyleyse mutlaka deger 1 civarı olmali hanilr kalmak icin ideal. Benim herzaman tsh problemim vardi gebelikte yükseldi ilaci da yükseltti doktorum Gecnis olsun
cemreee__ ogretmenHnmm canım onlarada baktırdımm onlarda normal değerde aslında ama yarın dahiliyede randevum var bakalım öğreneceğim
NOG_06 Benimde o civarlardaydı iyotlu tuz kullandım, düşmüş kendiliğinden zaten normalde de tiroidim guatrım yoktu. Bu değerlerde ilaç kullanmamak için direndim şükür düşmüş
cemreee__ NOG_06 Bende ilaç taraftarı değilim ama bebek düşünüyorum birde bunun yüzünden engel olsun istemiyorum bakalım yarın doktor me diyecek