Dikkatbebekvar Nilda12ctky çok geniş kapsamlı bir soru olmuş doktora gittiniz mi n kadarlık evlisiniz
Ereeen Nilda12ctky ben korunmayı bıraktıktan 6 ay aonra hamile kaldım. Kalçama yastık koyuyodum ilişki sonrası. Ne kadarlık evlisiniz
izobellaaa-_- Ereeen bende bildiğin amuda kalkmıştım 5 dk falan öyle beklemiştik çok komikti 😀 evlendiğimin ilk günü hamile kaldım 😀
Ereeen izobellaaa-_- o bacak kaldırmaları hiç sorma zaten 😀😀😀 neyseki sonradan yastık aklımıza geldi de kurtulmuştum 😀😀
Nilda12ctky femme ayy bende ya eşim çok istiyor bende belirti olsa bile söylemek istemiyorum test yaptıktan sonra söylicem yoksa hayal kırıklığı oluyor
Ereeen Nilda12ctky bence braz daha bekle test için yapıp nrgatif görünce üzülüyo insan. Bide yeni olduğu için gözükmeme olasılığı oluyo erken gebelik testi al yapıcağın zaman ama en güzeli kan vermek 😊 rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel haber alırsın bu ay 🤗
Unlukacar Nilda12ctky ovulasyon testi senin tam yumurtlama gününü gösteriyor canım benim 7 ay olmadı hep uygulamadan takip ediyordum meğersem yumurtlama günümü kaçırıyormuşum
femme Nilda12ctky Test için bence erken beklemelisin.adetın gecınce yap eger bu ay adet olursam mayıs ayında ovulasyon testıne başlayacagım , herkes onu onerıyor cünkü daha on gun var belkı erken ama hıc bir belirtim yok sıfır :D sende varmı