Tubiiiiif Buse-e27 sen nerde aldırdın kanı canım bana saglık ocagından aldırdım için kan değeri farklı cıkar diyorlar
Vldnshn1 Tubiiiiif Ben aynı ilacın 50 mg kullanıyorum aylardır Allah’a şükür bir sıkıntı yapmadı dengede tutuyor
incitanem94 Tubiiiiif benim hamilelik öncesinde de tiroit rahatsızlığım olmasına rağmen şu an 75 kullanıyorum. Direk 75 demesi bana fazla geldi yavas yavas arttırmak daha dogru bence sonra tsh sıfıra yakın degerlere filan düşüyo benim bi kere düşmüştü o da zararlı. Benim kadın doğumcum hic yorum yapmaz değerlerime farkli bi dal çünkü ayda bir dahiliyeye ya da endokrine git orada da takipli ol dedi 5 aydır bu şekilde gidiyorum. Bence dahiliyeye git onlar ayarlasın dozunu.
Tubiiiiif incitanem94 of kafam allak bullak oldu şimdi ya niye demedi ozaman benim doktorum dahiliye git diye anlamadım
esrahmet61 Tubiiiiif guatr için iki doktor da bişe diyemez bunun için en doğrusu dahiliye bölümüne gitmeniz olacaktır benimde 5 lerde başladı euthyrox 25 mcg yar ile başlattı sonra bütüne çıkarttı şimdi 3 seviyelerinde
Tubiiiiif Aysencim bilmiyorum ki yani herkes düşük kullanırken ben niye yüksek başlattı daha içmedim yarın içicem ama emin değilim kafam karıştı
DenizinAnnesiiiii Tubiiiiif ben 50lik kullanıyorum haftasonları yarım kullan dedi hatta. Dahiliyeye görünsen daha iyi aslında
Gul0691 Benimde 4haftalıkken 4.96 cıkmıştı 25mg ile başlattılsr bir ay kullandım 4.60a düştü sonra 50mg ye cıkardılar ıkı hafta kullandım yine düşmedi hapa direncin var herhalde dedi değiştirdi 75mg kullanıyorum umarım iki hafta sonra düşmüş olur
Tubiiiiif Gul0691 banada helarde 25 düşmez diye sanrım 75 verdi çünkü 25 çok az dedi ama size yavaş yavaş baştamış bir yan etkisi olurmu diye korkuyorum
Satiyeak Tubiiiiif ilk hamileligimi ogrenecegim zaman bende saglik ocaginda yaptim 5.25 cikti. Sonra ozelde dahileyeye gorundum kan testinde 2.38 ultrasonda normal boyutta vikti. 1 bucuk hafta once saglik ocahinda kadin dogum doktorum ilk viziteleri yaptirmami istedi ben yine tiroid testini saglik ocahinda yaptirdim. Yine yuksek 4.75 cikti. Yarin hem kadin dogumda hemde dahileyede randevum vsr herhalde netlesir hersey
Masal1mM Tubiiiiif babada sağlık ocağı yüksek ama kendi doktoruna bi syle detaylı baksın ilacını ona göre yazar dedi haftaya randevum bar o zaman bende kullanıcam sanırım
ebru512 Sağlık ocağında yapılan hormon testlerinde bazen sapmalar olabiliyor ben sizin yerinizde olsam hastanede verirdim ayrıca eutroux ve levotiron içerikleri aynı bende eutrohyx kullanıyorum ondan yana şüphen olmasın
Tubiiiiif ebru512 sanrım öyle yapcam bilmiyorum ben doktorum 75 mg vermesene takıldım sadece vardı bildi demek istiyorum
Tubiiiiif Mamamia herkese 25 kullanıyor bende şınu anlamadım bir anda 75 mg başlatıyor doktor bana sizin kaç çıkmıştı