ebruulas92 Kızlar pek alakasız ama saçlarıma pantene kullanıyorum saçlarım çok sert hiç yumuşamıyor bana şampuan önerir misiniz☺️
Mel-sin Bioxsin kullanıyorum ben. Çok fazla saç dokulmem vardı. Faydasını gördüm tavsiye ederim. Yanina da ek olarak Elidor saç kremi kullanıyorum.
Esa Gliss altın sarısı olan güzel bide watsons ta naturel marka keratin şampuan güzel eğer saçların zor aciliyorsa ve yıpranmışsa urban macadamia saç serumu süper hem yumuşacık yapıyor hem onarıyor yanmaya yüz tutmuş sert saçlarım onla düzeldi ve 6 aydır bolca kullanmama rağmen hala bitmedi
Serii Elseve durulanmayan saç güzelleştirici kremi var denemek için aldım yumuşacık oluyor şampuanım pantene duştan çıkınca ıslak saça biraz sürüyorum sonra kurutuyorum mutlaka denemelisin ❤️
fencianne Market şampuanından ziyade aktarlarda satılan Fiyto çam terebentin şampuanı var bana çok iyi geldi saç derimde kaşıntı vardı ve dökülme vardı bu şikayetlerimi kesti Hamile kalmadan önce kullanıyordum hamileliğimde de kullanıyorum çok memnunum market şampuanları hiç iyi değil bence