2gebe ----38--46 bir haftada göbek bağımız düşmüştü, gazı için biogine diye Bi damla var devlet karşılamıyor ama ucuz bir şey onu al damlar ağızdan hemen gazını çıkartıyor sende kimyonlu yoğurt ve su iç 😊
2gebe ----38--46 bebeğine hafif hafif egzersiz yaptır kollarına bacaklarına, bacaklarını karnına doğru götür bebişim geri çek yavaşça
2gebe ----38--46 bebeğin karnına ılık havlu koy, yağ ile masaj yap bebeğin karnına, kucağında hafif hafif zıplatarak gezdir, sırtına hafif pıt pıt yaparak gezdir arabada gezmek bile iyi geliyor
Nilufar_1996 ----38--46 aguline diye Trendyolda şurup var birebir çözüm. Oğlum inanılmaz gazliydi her uyandığı zaman 15 20 defa gaz çıkartırdik masaj bacak hareketiyle. 20 gündür veriyorum yok denecek kadar azaldi gazı daha yeni iki aylık olacak. Üç dört tane zar zor çıkartıyoruz gaz. Denemeni tavsiye ederim
2gebe Nilufar_1996 valla ben burda aldım daha bir sene önce 30 TL ödedim şehirden şehire değişiyor sanırım
Nilufar_1996 2gebe hangi şehir orasi acaba. Çok pahalı hemde içinin yarısı boş ancak iki şişe verdik yeni doğduğunda. Sonra bıraktım bizim gücümüz yetmez onu alıp sürekli vermeye. Devlet karşılamıyor evet. Hemde içi dolu değil bize 5 güne zor yetiyordu 5 damladan kullanmama
2gebe Nilufar_1996 Aksaray, acaba doğru damlalarmı bahsettiğimiz çünkü bizimki boş falan değildi ve bize baya uzun süre gitmişti