Mom10_ Feyza-nur ios.. arka arkaya çıkanları ekran görüntüsü olarak attım 10.48 ve 10 .49 da kadar çektim farklı reklamlar 3 reklam arka arkaya 1 dk da çıktı
Feyza-nur Mom10_ peki reklam cıktıgında yukarıdaki reklamı gec oku na tıklıyormusunuz eger tıklarsanız 28 sn izlemek zorunda kalmazsınız 🌺
Taze_gebe Feyza-nur reklamlar ekranı tam kaplıyor saat vs görünmüyor ben dk başı reklam izlemeye devam yani ya da uyg mecbur silip herkesi de uzak tutucam akıl sağlıkları için…
Kurufasulyepilav Taze_gebe Öyle olmaz bayıl birde Ferihaaa 😅😅😅 Taze_gebe uyg mecbur silip herkesi de uzak tutucam akıl sağlıkları için…
Mom10_ Feyza-nur ben de çoğunda çıkmıyor çıkanlara tıklayınca da direk hangi reklamsa onun uygulamasına yönlendiriyor yükle diye ordan da çıkıyorum reklam yeniden devam ediyor bitiyor sonra da 5 sn için kapanma süresi veriyor sonra çıkıyorum zaten totalde 30 sn yi aşıyor
ZMM8888 Dün bir arkadaşın verdiği bilgiyle reklamlardan kurtuldum o arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama ondan Allah razı olsun ❤️ arkadaşlar blokada 5ş uygulamasını indirin hiç reklam çıkmıyor