Seyma_slk benim de 13.haftama kadar aynı sizin gibi geçti..2 saatte bir midem kıyılıyordu, bi şeylerle bastırmasam kusacak gibi oluyordum..bu süreci şöyle geçirdim; ilk uyandığımda kızarmış ekmek ve peynir yedim..benim tiroid ilacım olduğu için 45 dk yemeden önce ilacı içip beklemem gerekiyordu o bekleme çok zordu, bazı sabahlar beklerken kusuyordum maalesef ama sizin aç karna almanız zorunlu bi ilacınız yoksa başucunuzda çubuk kraker bulundurun yataktan yavaşça kalkıp bi kaç tane yiyin.. sonra evde de olduğum için öğlene doğru asıl kahvaltımı yapıyordum, şansıma yumurtadan hiç tiksinmedim, 2 yumurta haşlayıp yanında yine peynir ve kızarmış ekmekle yiyordum..2-3 saat sonrasında bi kase yoğurt-bazen tuzlayıp nane ekleyip yiyordum midem o gün çok bulanıyorsa- ya da yiyebilecek gibiysem bi portakal yiyordum..bulantım olursa aralarda hep çubuk krakerle geçiştiriyordum..akşam yemeğinde tarhana çorbası hep içebildim, bi tek ondan tiksinmemiştim, tarhana çorbasına ekmek doğrayıp yiyordum ya da haşlanmış makarnayı tuzlayıp yoğurtlayıp yiyordum, 11.haftadan sonra makarnayı kıymalı da yiyebilmeye başlamıştım, bu benim için büyük bi mutluluktu🙈 akşam yemeğinden de 2-3 saat sonra tost yapıp yiyordum ya da yine kızarmış ekmek ve peynir..bu süreçte hiç et veya sulu yemek yiyemedim, makarna ve tarhana çorbası ile yaşadım..6.haftamda başladı sıkıntılarım 11den sonra hafifledi ama tamamen geçip herşeyi yiyebilmeye başlamam 16.haftayı buldu..geçici olduğunu bilin, şu an yumurta, peynir yeseniz de yeterli bebek sizden beslenmiyor..ikinci trimesterda büyük ihtimalle düzelmiş olursunuz