zilhan Beta hcg’em 15’inde 5.01 çıkmıştı , 18’infe tekrar yaptırdım 53,80’e yükselmiş görünüyor , kese görünmedi daha ama hamilemiyim acaba ?
Demet3478 zilhan değerine göre hamilelik var ama 5.haftaya kadar kese görünmeyebilir benim ilk cocugumu 6.haftada keseyi gördüm içini ferah tut
ogrencianne35 zilhan çünkü daha çok yeni 6 hafta da kese göründü 7.haftada kalp atışı duyuldu ben ilk ögrendigin de tam 4 haftLikti 159 du beta hcg 2 hafta bekledim dr gitmek icin
zilhan Nur22Elif Allah nasip etsin inşallah , çok istiyordum anne olmayı rabbim göz yaşlarını gördü nasip etti . 8 aylık evliyim
Mom545441 Demet3478 son adet tarihim 20 şubat 8. Haftalarında olması gerekti ama geç döllenme olmuş bende kese bebek görünüyor kalp atışınıda görüyoruz daha duyamadık geçen hafta 7 gün önce 6+1 çıktı dün 6+6 olması gerekirken 6+3 çıktı 6 günde 1 mm büyümüş 🤷🏻♀️ Ne olacak bilmiyorum
Demet3478 Mom545441 ultrasonda değişkenlik gösterebiliyor benim 2.cocugum daha 1kere doktora gittim 7 haftalık olduğunda kalp sesi için çağırdı ama tam gününde gitmicem bebeğin cinsiyeti erkekse 9 yada 10 haftalıkken belli oluyor onu bekliyorum cok sık doktora gitme bide tavsiyem
Mom545441 Demet3478 kalp sesini duymaya çalışıyoruz canım duyamadık henüz ekranda kalbi yanıp sönüyor alarm gibi kalbi atıyor ama duymayı istiyor doktorum 🙏🏻hep aynı doktara gidiyorum kötü şeyler getirme aklına dedi cuma kalp sesi için tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun 🙏🏻