Eminedmr Muzlupuding agdaya gidiyorum başta doktorum permatik kullan dedi ama kasinmaktan öldüm iltihaplı sivilce yaptı sonra dedim yok agda en temizi kanama falanda yapmıyor ve uzun sure kılsızsın
Kgksdkgk65 Muzlupuding Bende aileden gelme kıllıydım tüm vücut 20 seans falan gittim de bitmişti. Şimdi de tek tük nasipse doğumdan sonra tekrar bir iki seans gitmeyi düşünüyorum. Biraz masraflı ama verilen para helal bence 🤣
181019 Muzlupuding ben ılk dede agdaya gıttım sımdıde agdaya gidiyorum bir sıkıntı yasamadım şükür. Agda daha saglıklı bence jilet kesiyor heryerı
Azra_Mom Muzlupuding başından beri ağda hep kuaföre gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım zaten 4 kez aldırdım hormonlardan mıdır bilmiyorum geç çıkıyor benim kuaförde şaşırıyor kaşım filan bikaç tane çıkıyor 2 ayda başına gelen var mı
Miracinannesi_52 Muzlupuding yok canım 32. haftam bitti hala ağda kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem enfeksiyon da yapmadı
Tubmavi Muzlupuding enfeksiyon riski her durunda var maalesef. Ben lazere gidiyordum bayağı bi azaldı zaten tüm vücut bitti bi genital kaldı az bir şey ona da jilet yapıyorum. Ama ağdaya gidiyor olsaydım gene devam ederdim.