AleynaSvn Kızlar bebeğim 10 aylık kaç gündür burun akıntısı vardı sürekli burnunu açıyorum dünden öksürüğü başladı özellikle gece tutuyor artık ilaç kullanmak istemiyorum antibiyotiklerle iyileşsin istemiyorum evde yapabileceğim öksürüğe iyi gelecek tarifleriniz varsa yazın lütfen
Eylul966 AleynaSvn geçmiş olsun.. Prospan şurup verebilirsin ilaç değil doğal bir şurup Tereyağ ve Keçiboynuzu pekmezini verebilirsin yağı erit pekmezi koy hafif ılık bi şekilde ver Sarımsak çok işe yarıyor yoğurduna sarımsağı küçük küçük parça halinde doğrayıp yedir çok faydası var Özellikle gece öksürüyorsa yastıkta yatır büyük yastığa koy gövdesiyle birlikte daha rahat uyur burnunu sürekli serum fizyolojik ile yıkayın sonra çekin hepsi çıkmayabiliyor. Bir de göğüsüne mustela balm sürebilirsin veya baby rub viksin olanı Ben bunların çok faydasını gördüm inşallah hemen atlatırsınız..
Emine003 AleynaSvn canım tereyağlı pekmez yapiyolar öksürüğe iyi geliyomus onu deneyebilirsin sonra sarımsaklı zeytinyağı hazırlayıp ayaklarının altına sürüp ince bir çorap giydirebilirsin özellikle geceleri çok işe yariyo ama çorabı 2 saat sonra cikartilmasi gerekiyo internetten araştır da nasıl yapıldığına bak canım sonra ben birde oğluma karışım hazırlıyorum çok iyi geliyo ama içinde bal zencefil felan var senin oğlun küçük olduğu için ona olmaz sonra bazen oğlum öksürmeye başlayınca kozalak pekmezi iciriyorum bi tatlı kaşığı kadar çok iyi geliyo ama benim oğlum 3 yaşında canım senin ki küçük olunca olur mu bilmiyorum birde soğanı ikiye bölüp üzerine karanfil batırıp basının ucuna veya odaya koyarsan oda öksürüğünü azaltır canım Rabbim şafi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah canım 🤲
ZMM8888 AleynaSvn canım bnce ihmal etme git gide artabilir öksürük bnm 4 yaşında oğlum öksürük şurubu antibiyotik le bile zor atlattı ve tam atlatmış bile değil Oğlum 12 aylıkken hafif öksürük diye giturmedim bronşit geçirdi o aylarda çok dikkat edilmeli demişti doktor çok geçmiş olsun
Mnk16 Siyah turbu oy içine bal koy bi bardağın üzerine koy sonra bir gün beklet bal ile turp suyu bardağa akacak sabah akşam bi yemek kaşığı ver, benim doğal şurubum kendim kullanıyorum çok faydasını gördüm
Eylul966 Solunumuna dikkat edin özellikle uyurken solunumunu sayın çok hızlıysa ciğerine inmiştir solunum sayma videolarını izleyebilirsin çok kolay Bunu söylüyorum dikkat edin çünkü yaşadım ikizlerim 3 hafta hastanede yattı ciğerlerine indiği için…
Esmanur0 Petekleriniz açıksa gede özellikle peteklerinizi kapatıp yatın. serin bir ortamda uyumasını sağlayın. evinize difüzör alın nemlendirin ortamınızı. Evin nem dengesini ayarlayın. Soğan kesip baş ucunuza koyun. Koyun yünü döşlük kullanın alerjisi yoksa. Yün atlet ya da alın. Karabiber zeytinyağıyla göğsünü yağlayın. İnşAllah şida olur.