Yasemiiiin Merhaba hanimlar. Hamilelikte kefir cok faydaliymis. Ama malesef az da olsun alkol varmis icinde bunu biliyormuydunuz?
Aybukealtintas Yasemiiiin Cola, fanta, sprite gibi bir çok içeçekte de alkol var ki kefir dogal fermente bir ürün yani sonradan ilave edilen bir alkol değil, fermente olan bütün içeçeklerde dogal alkol oluşumu olur, sirkede turşuda dahi var alkol.
Neroizm Yasemiiiin alkolun cesitleri var ama oyle biradaki gibi bir alkol olarak algilamayin onu. Kefir evet cok faydali ama mayasini edinip kendiniz evde mayalarsaniz faydali. Raf omru uzatilmis market kefirlerinin inanin faydadan cok zarari olur, icerisinde ister istemez bir koruyucu oluyor.
Zeyneptolgacagan Yasemiiiin kefir hamilelikte çok faydalı. Doktoruma sormuştum içebilir miyim diye sabahları aç karnına içebilirsin çok faydalı demişti. Gece yatmadan önce karnım çok acıktıysa 1 bardak içiyorum çok tok tutuyo 😊
Yasemiiiin Neroizm ben evde kendim mayaliyorum. Bugün biraz arastirdigimda türlü türkü sayfalarda bazilari dinen caiz degil bazi sayfalar ise caiz diyorlar. Kafam karisti bi sizlere sorayim dedim 🤷🏻♀️