Ceylanay Kızlar ben 5+4 üm, folik asit aldım eczaneden hemen önerdiğini almak durumunda kaldım bilgim olmadığı için. İsmi, Folidoce 400mcg/2mcg 28 tablet yazıyor üzerinde. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Ruveyda_baskapan Ceylanay canım farketmez doktorun hangisini söylediyse onu al içerik aynı , sadece piyasa gereği marka farkı İşte. Ben folicus kullanmıştım.
Poyfudukk Ben de folidoce kullandım ihtiyacın olan günlük folik asiti karşılıyor çoğu doktor (özel,devlet) onu öneriyor zaten kullanmaya devam edin 😇
Annesininportakali53 Ceylanay folbiol 3 doktora gittim hepsi onu önerdi daha etkili diye ama hepsi aynı işlemi görüyor
Habisssa Annesininportakali53 folbiolu doz olarak nasıl kullandınız doktorum bana yarım yarım kullandırıyo acaba az mı diye düşünüyorum ama bilemedim
CansuDRY Habisssa Bana da aile hekimim onu verdi. Yarım kullan, dedi ama hiç kullanmadım. Miligramı çok yüksek çünkü.
Annesininportakali53 Habisssa dediğim gibi hem özele hem devlete gidiyorum iki doktorum var ikisi de aynısını önerdi doz olarak ağır diyorlar dedim yok ağır değil etkili dedi anca etkisini gösterir dedi diğer ilaçları versem hafif kalır dedi kullansan kullanmasan farketmez fazlalığı zaten vücut atar ama fazla gelmez dedi o yüzden günde bir defa aç tok farketmez 1 adet kullaniyorum
CansuDRY Rmysa0308 Benim aile hekimim de onu verdi ve yarım kullan, dedi. Miligramı çok yüksek çünkü. 400 ug yeterli hamileler için. Folbiol 5000 ug.
minnnie Ceylanay Marka değil de içerik önemli. Hepsinin etken maddesi folik asit ama yardımcı maddeler, katkı maddeleri önemli. Formülünde titanyum dioksit, silikon dioksit var mı ona bakın
minnnie Ceylanay Ben Elenatal almıştım, içinde hem titanyum dioksit hem silikon dioksit vardi. Onu bıraktım, Folidays aldım. Az miktarda B6,B12 ve iyot da var.
Mayahanim Ceylanay Elenatal 1 kullaniyorum ben daha yeni 6 gun oldu hamile kalmak icin verdi doktorum