Glsh14 31+1 haftalik hamileyim.dun tahlilimde sekerim cikti doktorum cikolata tatli meyve yeme sakin dedi.cikolatanin tatlinin duskunu degilim arada yiyorum ama meyveyi cok seviyorum.hic mi meyve yemeyecegim?meyve yemiceksek ara ogunlerde ne tuketiyorsunuz
Acemianneee08 Glsh14 un patates pirinç yemeyeceksniz. Meyve olarakta muz kivi çilek armut bu meyveleri tüketin . 1 porsiyon şeklinde yanında da süt içebilirsiniz
Mervegncyy Glsh14 bence doktorunuza danışın ya da bir diyetisyene yani yorumda arkadaş muz yiyin yazmış ama muz şekerli bir meyve yerseniz bile olgun olmamalı çünkü iyice sekerleniyor bekledikçe ayrıca bizim net bilmediğimiz şekerli olan bir çok gıda var
Acemianneee08 Glsh14 elma yerine muz yazmışım diğer yorumda kusura bakma muz yersen de olgun olmasn bide sonrası 20 dakka yürüyüş yap normal tempoda canım
Glsh14 Acemianneee08 zaten ben her gun muz kivi yiyorum onuda gunduz saatlerinde.doktorum meyve yemiceksin diyince acaba onlarida mi yemeyecegim diye dusundum.tesekkur ederim☺️
Acemianneee08 Glsh14 muzun şeker oranı yüksekmiş o yüzden bana endokrin uzmanı yemememi söyledi canım daha çok yeşil olan meyveleri ye dedi olgun olmayan