Askiletotomsu Ben 21+5 im bugün…( Dün 21+4) Ultrason kağıdında ise 20+3 yazıyor Nedir bu işler 😅neyi baz alacağım? Neye inanayım? Hangisinden şafak sayayım?
Xxz Askiletotomsu benim ilk gebeligimde detaylı ultrasonda bebeğin iki hafta geriden hemen tarihi degisritin falan dedi. Doktorda ileri aldı tabi benimde kafam karşıtı tabi o kadar zamanı boşa mi geçirdim bilmem ne sonra bir baktım adet tatihime göre normal doğum yapmışım. Şimdide bebeğim geriden geliyor tarihi ileri verdiler ama ben kendimi adete göre hazikiyorum
Nergissi Askiletotomsu adete göre sayacaksın. Bikaç gün fark edebilir genelde kilosuna göre yazıyorlar o da genetik biraz
annesinin_beybisi Askiletotomsu ultrason kagidinda bazen yanlış yazıyor. ultrasona göre şuan ileri görünebilir ama o her hafta değişen birşey benim de bir ileri bir geri çıkıyor. son adet tarihini göze alicaksin bende de pcos var ama yumurtama tarihinden hesapla diye birseu söylemedi sata göre hesaplanacak dedi doktor 😊
Askiletotomsu zedan1903 son adetime göre sayamam . Doktorlar pkosluyum diye son adet tarihime göre değil yumurtlama günüme göre aldılar tarihi . Ona rağmen farklılık oldu dün işte 😅
zedan1903 Askiletotomsu sen adetine gore hesaplicaksin ama ultrasonda cikan hafta kilosuna ge boyuna gore hesaplanıyor organ gelisimine gore değil. organ gelisimi senin son adet tarihine gore oluyor.
Askiletotomsu annesinin_beybisi benimki bana da söylemedi Bikac devlet doktoru ve iki özele gittim ayrı doktorlar yani Hepside adet tarihine göre değil yumurtlamana göre alalım pkoslusun sen dedi . Zaten gebe oldugumu ogrendigimde adetliydim.