Acemianneee08 senayrtlk canım zaten lekelenmeyi önlenmesi için kullanılıyor ben 6. Haftadan 12. Haftaya kadar kullandım ve lekelenmem hep vardı
senayrtlk Aitaj_ bende de kaşıntı yaptı bende çok önemsemedim yani kullanmadım bir gün kullandım bir gün kullanmadım ama dün olan leke miydi anlamadım çamaşırımda tırnak ucu kadar vardı daha sonra hiç gelmedi
senayrtlk Acemianneee08 bana rahim kısalığı için vermişti lekelenmem yoktu ama aynı zamanda ben pruloton iğne de kullanıyorum
Aitaj_ senayrtlk belkide fazla kasinti olmus sende kasimissin derin hassaslasmis diye olmusdur leke bende kasintida o kadar kotu yara olmusduki kicik tuvaletimi yaparken yaniyordum resmen acidan
Acemianneee08 senayrtlk rahim kısalığında da etkili canım pruluton iğnede progestan hapta bebeğin içeride rahatı için hiç tereddüt etmeden kullanabilirsin bende kullandım ve emin ol işe yarıyor
bsraugr senayrtlk ben bir haftadır kullanıyorum 25. Haftadayım lekelenme için vermişti dr, ilacı kullandığımdan beri lekelenme olmuyor
Mirdemir senayrtlk bende aşırı kaşıntı yapmıştı ama leke gelmemişti Öncesinde lekelenmem olduğu için kullanmıştım onu kullandıktan sonra kesildi ama benim doktorum kullandığında lekelenmem olabilir içindeki kan dışarı akabilecek korkma demişti
Ays_cskn senayrtlk Lekelenmem nedeniyle fitil olarak kullaniyorum ama faydasini goremiyorum leklenmemi kesmedi malesef halen devam ediyorum ama umudum azaldi artik kesilmesinden yana
Acemianneee08 senayrtlk özellikle fitil önemli kuzum dirk rahimden alındığı için etkisini hemen gösteriyor emilimi iyi oluyor
Tubiiiiif 2 hafta igne kullandım şuan fitil kullanıyorum leke falan olmadı bence çokda faydası var ama doktorlar kanama ve lekenme den vajinadan fitil önermiyorlar sen doktora sor bence belki igne verir