Filizkk canım benim Allahın izni ile birşey çıkmayacak. Ben ankarada yaşıyorum. Lokman hekim özel hastaneden doğum paketi almıştım. Doğumum da orada oldu. Benim 38+6 da doğurdum. Kontrole gitmiştim nst de bebeğin kalp atışlarında düşüklük çıktı. Yatırdı doktor beni. 2 gün baktılar gelmişken de miyad oldu artık doğmadan çıkma dedi bende kabul ettim. Normal doğuma çok zorladı doktorum 2 gün suni sancı verdi ama ben dayanamadım artık. 2 3 cm açıklık oldu biraz daha bekle dedi ben dayanamadım. Sezeryan istedim. Spinal oldum. Zaten doktorum biliyordu bu durumu midesi küçük diye. Ama son kontroller de midesi iyi durumda dolu gözüküyor diyordu bakılacak diyordu. Biraz umut oldu açıkçası bu bana. Neyse doğurdum. Bebeğin ilk muayenesini çocuk doktoru yaptı ve bu çocuk sapa sağlam dedi. Biraz minnoş doğdu kızım 2794 gr. Defalarca sordum dedi ki normal dedi sağlıklı dedi. Ni oh çektim. İlk emzirirken bi korku vardı tabiki ama hiç birşey olmadı 😍😍 ama Benim doktorum bit sorun olacağını düşünmüyorum diyordu sürekli. Ben çok takmıştım. Buradaki yorumları bu hastalığa sahip olan kişileri dinledikçe iyice moralim çöküyordu. Allah a sığındım. Zaten bir sorun olsaydı kendi hastanemde müdahale istemeyecektim. Hacettepe hastanesinde bu işi iyi yapan bir doktor vardı şevki oraya yapacaktım i. Ama dediğim gibi çıkmadı hiç sorun. Benim mide hep gözüküyordu ama küçük. Sıvım yeterli dediler hep. Bu hastalıkta em büyük şey anladığım kadarı ile sıvının miktarı. Eğer çok olursa demekki bebek su yutmuyor demektir dediler. Perinatolağa da gittim oda böyle dedi. Sizde mi durum nedir tam olarak ne diyorlar