edamutlu12 Hamileliğiniz de vajinada kararma, şekil değişikliği gözlemlediniz mi ve sonradan geçiyor mu merak ediyorum. Acayip bir kararma ve değişik bir şekil aldı. Görmek istemiyorum 😂
Guzellerbebek edamutlu12 bende oldu hamilelikden sonra geciyor gogus ucundada oluyor fark ettiysen simsiyah dogum yapinca tekrar duzeldi simdi yine gebeyim yine ayni sorun bendede var
Hapyymami55 edamutlu12 bende genital bölgede yok da göğüs uçlarında var hafif kahverengi lik hoşuma gitmiyor nedense umarım geçer jdjdjd
Kedilitazeanne1 edamutlu12 genital bölgenize çiğ patates ile masaj uygulayın düzenli kullanımda faydası olacaktır. Benimde ilk gebeliğim şuan olmadı ama öğrenmiştim ablamlar a söyledim onların gebeliginde de kararmiş dediğimi uyguladilar baya gözle görülür etkisi olmuş yani
edamutlu12 Guzellerbebek göğüs ucum da çok karardı vajinada sadece kararma değil yani sanki büyümüş gibi şekli değişmiş gibi geliyor piskolojim bozuldu
edamutlu12 Mine44 göğüs ucu geçiyor diyorlar ama emzirme sürecinde o koyuluk oluyormuş ne garip bişey vücudun her yeri değişiyor
edamutlu12 Kedilitazeanne1 hamilelikten sonra yapmayı düşünüyorum bazıları da sirke diyor ama daha çatı muayenesi olmadım 34. Haftadayim acayip utanıyorum belki saçma gelir ama ne bileyim
Kedilitazeanne1 edamutlu12 hak veriyorum az kalmış doğuma sağlıcakla alın kucağınıza gerisinin bir önemi yok insan utanıyor evet 🙈