Bahar11mucize Kızlar civilin sitesinde gördüm merhaba bebek seti var 30 liraya bana gayet uygun geldi 1numara 2 numara bebek bezi ıslak mendili bebek bakım örtüsü var almak isteyen olursa 😉 fiyatıda uygun yaramazsa bebeğe sonra başka bezede geçilebilir pişman olunacak bi fiyat değil bence belki almak isteyen olur diye yazmak istedim
Bahar11mucize eCeCik [bilinmeyen] Sibel01 bende az önce sipariş verdim inaşlalh bebişlerimizede yarar güzelce kullanırız 😊😉 almak isteyen olursa diye yazmak istedim cidden çok uygun
Bahar11mucize Zagrozunannesi kiloları uyuyomu benim aklıma tek takılan bu oldu ama uygun bulunca aldım tabi
Neshaakin Kredi kartım yok maalesef kapıda ödeme olarak alayım dedim 30 tllik paket 41 tlye denk geldi. Paketin indirimsiz hali bile daha ucuz 😂 ve işin tuhaf yanı toplam tutarı siparişi onaylayana kadar göstermediler onayladıktan sonra 41 tl çıktı ve sipariş iptali için bi bölüm yok. Tuhaf geldi kapıda ödeme bölümünü okudum ek ücret yazmıyodu yazsalardı keşkem yada onaylamadan gösterdelerdi. 30 liralık paketi 40 liraya aldım şuan
Bahar11mucize Neshaakin sizinkinin 40 lira olması kapıda ödeme kargo parası dahil hali o yüzden siz paketi 30 lşra alıyosunuz 10 lira kapıda ödeme yapıyosunuz beein kredi kartıyla aldım 6 lira kargo parası verdimtek tek almaya kalkın hesap yapın yine kar bence
Neshaakin Bahar11mucize orası öyle ama sanki kapıda ödeme almıyolarmış gibi toplam tutar gösterip siparişi onaylayınca kapıda ödemeyi ekleyip 41 tl karşıma çıkarmaları heves kırıyo illaki indirimden yararlanamamış gibi hissediyorum şuan 🙊
Slv Sleepy antepte uretiliyor sanırım. Kardesim sleppy sitesinden veriyor siparisini uyguna geliyor demisti islak mendilini de hediye ediyorlardi diye biiiyorum.