mrsperaa Kızlar adetim bittiğinden beri eşimle 4 kez birlikte olduk yumurtalama günü takvime göre ayın 27sinde başlıyor o zamanlarda deniceğiz sizce bu ay hamile kalır mıyım 😊
Omay0707 mrsperaa hadi inşallah allah gönlüne göre versin tek ilişki de bile olabiliyor zamanı geldiyse allahım nasip ederse fazla kafanıza takmayın inşallah 😍❤️
Tomrishatun mrsperaa canim kardeşim 2 3 günde bir rutin ilişkinize devam edin spermler zayıflıyor yumurtlama gunu çok ara verilince randuman alamazsiniz yumurtlama günlerinde gun aşırı iliski tavsiye edilir ben olsam net yumrutlama günü ve ertesi günü arka arkaya denerdim
Dilsay mrsperaa Bildigim kadarıyla yumurtlama günü adet tarihinden 14 gün önce oluyor.Benimde 25 ine denk geliyor.Eşimle adetim butiğinden beri 1 kez tek ilişkiye girdik mixovil kullanıyorum 4. günümdeyim bitsin çalışmalara başlayacağız insallah 🤦🏼♀️
mrsperaa Omay0707 ayyy inşallah asla kafamıza takan bir çift değiliz açıkçası 2 yıldır evliyiz olursa olur modundayız. Aralıkta ayında tek seferde hamile kalmıştım oda kimyasaldı bakalım Allah olur dediyse olur gerçekten ❤️🌸
Omay0707 mrsperaa aynıyız bizde 2 yıllık evliyim gecen yıl düşügüm oldu 4 5 aydır tekrar deniyoruz ama olmassa da çoktaa tınn modundayoz😂 olur olur bal gibiii olurrrr