kubranur_71 Merhabalar 19 haftalık hamileyim ama hala birşey hissetmiyorum sizler kaç haftada hissettiniz acaba
Minagezer kubranur_71 bende 19 haftalık hamileyim inanırmısın bugün hatta 1 saat önce ilk defa hissettim beklemediğin bi anda olacak bende kafaya takıyordum hissedince çok mutlu oldum❤️
kubranur_71 Hapyymami55 2.cide genelde daha erken hissediyorlarmis.benim ilk ya ben anlamıyorum yada şuan çok erken anlamak için
malefiz haftada hissettim. Sanki nabiz pıt pıt atarmis gibi oluyor. Ilk bas anlamadim nabız atmasi sandim ama megersem hareketlenme baslamis içimde 🥰
kubranur_71 Minagezer bende korkuyorum hareket Felan hissetmiyorum İnşallah bende hissederim bu hafta
Merii2704 16 haftada pıt pıt atar damar gibi hissettim sessiz sakin bi ortamda uzanır şekilde olunca daha çok hissediliyor bence şuan 21 hafta girdik biraz daha belirgin hissediyorum
Limonzeytin kubranur_71 İlk gebelk 16da hissetmeye başladım öyle aman aman değil sağda bebeğim baştan beridir sağ kasıktan pıt pıt tıklıyodu saniyelk. Şimdi büyüdük 21 oldk baya kuvvetlendi sağdan ortadan ben burdayım diyo 😍🤲
Dmllale kubranur_71 ilk gebeliğim ilk 19+5 te hissetim ama düzenli olmuyor sonra birkaç gün arayla hissediyorsun
Suleakblt kubranur_71 17 haftada çok hafif başladı tam ayırt edemiyodum acaba omu diye şuan 19+1 im hissediyorum ayırt edebiliyorum artık akşamları iftardan sonra pıt pıt vurup burdayım diyo 😂