ENEP Minnak-annesi_ aminn insallah haftaya kontrolumuz var baklm kilolarimiz ne kadar oldu sizde belli mi kilolari 25. Hafta kız 870 erkek 900 gr olmuştu
Nil2736 aysigil göbeğin devleştimi. Kocaman dev fotolar gördüm nette. Öyle olcsm die korkuorum. Yatıp kalkma wc gitmwie hwrşwy çok zorlaştımı
ENEP Lavinia_35 evet srtik yeni bir yaşam bizi bekliyor bebeklerin heyecani korkunun onune geciyor simdilik bakslim ilerde baslayacak mi bizdede ☺️
aysigil Nil2736 göbeğim epey çatladı gözüme büyük gelmiyor ama herkes ikize göre iyi diyor. Evet yatıp kalkmak oturmak zor hep uzanıyorum ama istesem mutfak işi vs yaparım uzun süre ayakta kalınca biraz baskı yapıyorlar aşağıya
Nil2736 aysigil ya instgramda multiples pregnancy sayfası var. Göbekleri görmelisin. Ben daha 20. Haftamdaym sonlara doğru öylw plcam die gözüm çok korktu
aysigil Nil2736 baktım o sayfaya ücüz onlar ya benım o kdr yok göbeğim ama bi tık küçükleri 👼🏻😁😁 benim göbeğim 25. Haftadan sonra cok büyümüye başladı ve çatladı
Nil2736 aysigil ya sığınamıyorum 😂 Evet o sayfada ikizde üçüzde var. Devasa göbekler. Bunun yatması kalkması wc si vücut temizliği vs .. bakalm nası olcak sende kabızlık var mı bide cinsiyetler ne
aysigil Nil2736 benim normal zamanda kabızlığım olurdu ama hamilelikte olmadı hatta son trimesterda günde iki kereye çıktı 😬 kız ve erkek senin ne
Nil2736 aysigil hadi ya ne güzel Bendede 2 3 günde bir oluor. Zor olur .ıkınmaya korkuorm Benimde bir kız bi erkek Bebek arabası aldınmı