Aysemmm34 Emedko ben de 38+1 deyim sürekli vajinama bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Bebek hareket edince sanki çıkacakmış gibi hissediyorum. Siz de böyle mi hissettiniz? Nişan ya da su gelme olayı olmadı daha :(
Minigin_annesi0 Aysemmm34 bahsettiğiniz şey bende de var 38+2yim bi anda fırlayıp çıkacak sanıyorum 😂
Emedko Aysemmm34 evet cnm doğuma yakın o bıçak saplanır gibi ağrı çok oldu bende . Yolda yürürken bile bi saplanırdı ki ağrı sorma .
2345hafsa Bussmks merhaba benımde dünden berı beyaz yoğun akıntım var kanlı degıl ama 41+1 haftalık gebeyım bu nışanmı acaba az az sancılarım var beyaz Nısan olurmu 3.gebelıgım ılk defa Basıma geldı
Zeeynepp Nişanı sordum ama kimse cevap bile vermemiş sonuçta bilmiyoruz yardımcı olmak bu kadar mı zor
Minigin_annesi0 Zeeynepp görmedim ben canım kusura bakma rahimin ağzını tıkayan mukus tabakası. Doğuma yakın rahimden ayrılıyo böyle jel gibi kıvamlı bişey nişan gelmesi doğumun habercisi
Elif_ztrk Zeeynepp nisan demek dogumuna yakin rahmindeki tikacin cikmasi demek eger o seyi gorursen acilmalarin basliyor olmus demek
GulnazYuldasova Zeeynepp kahverengi akıntı oluyor canim o nişan galiba ilk gebeliğim olduğu için tam bilgim yok. bende 1.5 gündür geliyor bu akıntı bakalım ne zaman gelecek paşam
Emedko Tu_57 açıklık yoktu cnm gittiğim zaman . 1 hafta sonra suyum geldi ve o zaman 3 cm açıklık vardı.
Mavistez Minigin_annesi0 nişan bazen gelmez. Benim ilk doğum 38+5 suyumun gelmesiyle başladı. İkinci doğumum 39+5te nişan geldi
Minigin_annesi0 Bozan-02 rahim ağzındaki mukus tıkacı canım doğuma yakın rahim ağzından ayrılıp düşüyo mukus gibi jel kıvamlı bi akıntı nişan gelmesi doğumun yaklaştığını ifade ediyo açılmalar başlıyo
Hilalkhrmn417 Minigin_annesi0 40. Haftada başladı 2 3 gün boyunca sürer mi bilmiyorum ama akşamları saat 9 buçuk olduğu zaman hastaneye koştum