Ezgiii1628 Kızlar doktor sezeryan veya normal doğum diye ne zaman söylüyor? 31 haftalık olduk da kontrole gitcez pazartesi günü, şeker hastasıyım acaba normal mi , sezeryan mı olacak bilmiyorum ne zaman bilgi verir acaba
Semra12344 Ezgiii1628 ben 39. Haftadayım cuma günü çatı yapacak ona göre doğum şeklini belirleyeceğiz ama bana 35. Hafta gibi isteme bağlı sezeryan mı istersin yoksa normal mi diye sormuştu. Bende normal demiştim o yüzden bu haftaya kaldı. Sezeryan isteseydim 38. Haftada alacaktı
Dark Ezgiii1628 genelde 37 de söyleniyor ekstra bir durum yoksa. Çatı muayenesine göre. Farklı durum varsa önceden bellidir. Şeker hastalığında vajinal doğum oluyor sanırım
Gzm-- Ezgiii1628 ilk hamilelikte 37 de cati muayenesi olmustum hersey normaldi.normal yapicaktim.ama gel gor ki hic bisey planlanan gibi olmuyor sanci basladi 8 cm acilmam da vardi ama bebegin durusundan dolayi son anda sezeryan oldum.yani hersye normal giderken heo bir sezeryan olasiligi da var malesef😐
Ayyyyysaaarp Bnde bunu merak ediyorum inanin bnm oğlan 10 gun ondan gidiyor suan 29 2 deyim gecen hafta doktora sordum bisy söylemedi normal veya sezeryanla mi olur diye
nurcan_26g 36dan sonra çatı muayenesine göre kArar veriyor doktor eğer ki çatı müsaitse gidişat güzel giderse 39da kesin tekrar konuşuyor makat geliş olursa sezeryan baş geliş olursa normal diye
Dark Ayyyyysaaarp 37 den sonra normal vakit gelmiş oluyor. Bebeğin kanala gitme ihtimali oluyor o yüzden çokta geri bırakılmıyor
Erayhilal Ayyyyysaaarp 38 i geçince kanala girme olasılığı yüksek oluyor ama sezeryanda kanala girmemiş olmasi gerekiyor o yuzden bir hafta erken aliyolar canim 🥰