Ekonomist28- o hastaneyi onun başına yikardim ses kaydınızı aldım sizi rezil rüsva edeceğim derdim.. direk başhekimlige giderdim bak bakalım nasıl köpek gibi havliyacakti senin önünde 🙏
Bende devlet hastanesine gitmiştim randevum yoktu hiçbir şekilde randevu bulunmuyordu testlerim vardı yapılması gereken, muanede etsin istemiyordum sadcee istenilen kan tahlili vs yapacaktim doktorla görüşmek istedim ama Dr un yanındaki asistan nasıl insanları tersliyor hayvan muamelesi yapıyor ama görmeniz lazım yani bende onu kameraya aldım ve nasıl davrandığını saniye saniye çektim tabii o bunu hissetti, aradan zaman geçti yanıma gelerek benim elime bı kağıt sıkıştırdı randevu kağıdı 🙏 ve bana dedi ki ben farkettim zaten çok şikayet ediliyorum kusura bakmayın diye resmen bunu söyledi bende yüzüne dahi bakmadım yinede hasta hakları odasına indim bir bir şikayet ettim yani terslemeleri hele ki hamile kadınları çok zoruma gitti 🙏 işlerini yapabilirler ama aksatiyorlar yapmıyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın.