Ekonomist28-
Benimde başıma geldi. Dr Sadi konuk hastanesi..
Dr. Selen Erzincanlı adını bile unutmam.
Saat 15.40 ta randevum var. 15 te hastanedeydim.bekledim bir hasta çıktı. Beni cagirmadi saat 4 oldu. Ben girdim. Almayacak mısın diye. Sekreter gel dedi.
Dr başladı söylenmeye bu saate randevu mu verilir. Gider ayak hasta bakmamı istiyorlar. Yahu ben mi açıyorum randevuyu. Neyse yattım sedyeye ,(leş gibiydi bu arada)
Bakıyor şimdi..
Bu çocuk tuhaf. Kafası tuhaf. Dolikosefali..
Bağırsakları beyaz.. bunla çok uğraşmak lazım. Sen şimdi git. Sabah erken gel tahlil ver ben seni araya sikistircam dedi.
Ben odadan çıktım ama ölüm çıktı. Ağlaya ağlaya..
Ertesi gün gittim. Aynı şeyleri söylüyor.. niffty yaptır. Amniyosentez de bebek düşebilir diyor. Oturdu niffty anlatıyor. Ben de bilgim var. Sadece senin görüşünle kalmayacağım. Bezmialem e randevu aldım dedim..
Aaaaaa diyor. Hangi Dr. Kızımda gitmiştim tekrar ona gidecem dedim. Detay vermedim. Çıktım bezmialem e gittim. Randevu aldım. 1 hafta sonraya.
Tam 5. Gün hop covid. Tek temaslı olduğum yer. O iğrenç sedye ve Dr…. Hiç kapmamistim o zamana kadar.
Neyse 1 hafta daha erteledim bezmialem i…
Gittim. Dr herşey normal dedi. Sonra ben durumu anlattım böyle böyle diye .
Hangi salak Dr o dedi direkt….. Ben hiçbir şey önermiyorum.. dedi.
Herkesin kafası yuvarlak olacak diye kaide mi var dedi.
Bağırsakları içinde bu kadar beyazlık normal dedi.
Ama varya cimer e kadar şikayet ettim. Sonuç; yok.
Hatta ben odadayken başka acil hastayı başından salıp, Dr arkadaşının kini ise aaaa hemen gelsin diyen bir ……. İdi…
Terbiyem müsade etmiyor ama bazıları Doktorluğu bırak insan bile değil..