Reyyanfeyza Kızlaaar yarın detaylı ultrasona gireceğimde girenler bilgi veriri mi acaba alttan muayene olacak mıyım öyle bir şey duydum da
Asiyeomur Reyyanfeyza ben devlette 20. haftada oldum her hangi bi şekilde alttan muayene olmadı şuan 38 haftaligiz dahada alttan muayene olmuş degilim
Aybukealtintas Reyyanfeyza Hayır normal baktırdıgımız ultrason ile aynı sistem, sasece makine ve doktor farklı birde süresi uzun sürüyor
mucizemizibekliyoruzz Reyyanfeyza normalde karından ultrasonla bakılıyor. Ama gerekli görürse bakar evet.
Reyyanfeyza Asiyeomur peki canım gittiğin anda ultrasona alıyor değilmi bide ücret ödüyor musun bende ilk defa gidicemde devlet e
SelinUzun Ne alaka canım öyle şey mi olur doktorun teklif ederse bile yaptırma tahminim 20. Haftalarındasın alttan muayane için çok erken
Symakznck Alttan bakmaz baktirmada yani sadece ultrason cihazı farkli daha net gosteriyo herseyi radyoloji uzmani yapiyo hepsi bu hic bi fark yok
Bayby Reyyanfeyza tabikide hayır alttan muayene kesinlikle yapmıyorlar yarım saaat sürüyor detaylı ultrason
Bayby Reyyanfeyza önce randevu alıyosunuz detaylı ultrason için ona göre sıra yok ise hemen içeri alıyolar bebeğin herşeyini en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar
Neroizm Reyyanfeyza bazi perinatologlar istiyor ben de duymustum ama genelde normal muayeneye girilir. Uzun surmesi gerekiyor sakin 5-10 dakika icinde sizi saliverirse kabul etmeyin. Burada bir arkadas yazmisti 5 dakika surmus detayli ultrasonu. Bilmediginden normal sanmisti.
Muhammedamine Reyyanfeyza alttan muayene yapmadı bana . Ama sağa döndüm sola döndüm kalktım yürüdüm yemek yedim çay içtim 4-5 kere odaya girdim çıktım bebek doktorun istediği pozisyona dönmüyorsa görene kadar ne derse yapıyorsun tabi ilgili bir doktorsa 🤷♀️
Arzuu34 Reyyanfeyza normalde evet karindan bakılıyor ama benim rahmimi kısa buldu. Alttan bakmam gerekiyor dedi. Boyunu olcmek icin, erken dogum riski olabiliyormuş. Ben de kabul ettim.
Haticemustafa Reyyanfeyza hayir canm oyle bisey yok sadece 15 20 dakika suruyor bazwn daha kisa Normal usg de bakildigi gibi herseyine bakiyor o kdr alttan muayene falan yok yani bu zamana kdrda hic duymadim Sana yanlis bilgi vermisler