Hbbusra Kızlar 32+1 haftalık hamileyim çatı muayenesi ne zaman yapılır 28 Nisan kontrolüm var yaparlar mı erken mi bide o sancı makinesine bağlarlar mi
Azra_Mom Hbbusra çatı muayenesini bilmiyorum ama nstye 32 de bağlıyorlar beni bağladılar hatta az sancım çıktı 2 hafta sonraya çekti kontrolü yarın gidicem
linamom Hbbusra sancı makinesi dedğinz Nst sanırım 32.haftadan itibaren yapılıyor ben 34.haftada girdim. Çatı muayenesini de 37.haftada yapacak doktorum
Beyzanrr Hbbusra bende 36+3 günlük hamileyim daha ne nst ye bağladılar ne de çatı muayenesi yaptılar ama galiba Perşembe günü randevum var o zaman yapacak doktor🤷
Semra12344 Hbbusra nst ye 35. Haftamda başladım her hafta giriyorum çatı yı da cuma gibi 39+3 de yapacak doktorum
Hbbusra Azra_Mom himm anladım o zaman beni de haftaya bağlarlar canım çatı yapmadı demi size önceki seferde
Azra_Mom Hbbusra yok son haftalarda yapılıyor diye biliyorum çatı muayenesini doktorumla konuşmadık hiç bu gittiğimde söyler belki
Ayseylmzhsf Çatı muayenesi 36 37 haftalikken oluyor zaten doktor bı dahaki muayenede catına bakarız diye bilgilendiriyor nst içinde 32. haftayı bekliyorlar
Kader_25 Nts ye ilk 35+4 ken girdim iki haftada bir gidiyorum artık şuan 38+6yım hala çatı muayenesi olmadım 27 Nisan da kayıt+nst için çağırdı bakalım o zamanda 39+6 günlük oluyoruz belki yapar
Sumiire Hbbusra önce catı yapmazlar nstye bağlarlar sonra belki açıklık varmı diye bakmak için alttan ultrasonla bakar doktorun
Sumiire Hbbusra yok kız Korkulcak bişey değil bazıları abartıyo o an azcık ağrı oluyo dayı yaparken ama kasmazsan hiç olmuyo böyle şeylerde realistik düşün kendini korkutma ☺️
Hbbusra Beyzanrr Yaa o bende de çok oluyor bazen dayanilmayacak gibu oluyor hatta rabbim yardım etsin cümlemize