BusRaa20 Maya26 ben çatı muayenesi oldum bugün normal yapabilirsin iri bi bebek degil dediler ozele gidiyorum ama doktorum normalden yana genelde bi sknti olmadığı surece sezeryan yapmam en gec 16 mayisa kadar beklerim vajinal fitille doğumu baslatirim dedi
Maya26 BusRaa20 ne güzel bak seninki gün vermiş benimki vermedi valla bu arada çatı muayenesi nasıl bisey açılma var mı diye bakıyorlar ya onun gibi 2 parmağını mi sokuyor sadece çok acıyor mu bi de
EsraYsf BusRaa20 oy masallah canim benim bizimde 3300 cikti sağlıkla gelsinler gelişimi normal mi diye merak ettim oyuzden sormak istedim🌸💕
BusRaa20 minikayak2-6 benim canim pek yanmadı ama çatı muayenesinden sonra çok ağrım oldu ya hala devam ediyor suanda ya bebegin kilosu ne kadar bana iri olmadigi icin normal yapabilirsin çatı da musait dedi
Bursaspor16 Bende cuma giricem çatıya benim bebeğimde iri bi bebek değil 36 da yani geçen hafta 2.650 gramdı bu hafta kaç oldu çok merak ediyorum bide normal dogum istiyorum inşallah normal olurum 🥰
BusRaa20 Bursaspor16 bu gideceginizde kac haftalik olacaksiniz korksam da normal istedim ben ya insallah sizde normal olursunuz 🙏
Ferii95 Bursaspor16 aa benim de öyleydi 36 da 2650 gramdik. Yarın tekrar kontrolüm var 37+2 oluyoruz. Ben de normal istiyorum. İnşallah sıkıntı olmadan kolay bı şekilde normal dogururuz
Ayss344 BusRaa20 haftada bir çağırıyor. Bebiş normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş . Nst de sancı çıkmıyor. Çatı muayenesi yapmayacağını söyledi. Doğum belirtileri olduğunda muayene edip normal Doğum yada sezeryan olacağına karar veririz dedi.
BusRaa20 Ayss344 bizimde dogum pozisyonunda ama kanala girmemis henuz ben normal istedim bi aksilik çıkmadığı surece de normal yaptircam dedi doktorum
BusRaa20 Maya26 iki parmagini soktu bana biraz dibine dogru tabi kendini kasmazsan bisi olmuyor canim ben pek kasmadim ama sonrasinda ondan mıdır bilmem agrim cok oldu hala devam ediyor kasiklarim cok agriyor
Rabiaugur AysunUgur ben en son 28 haftalıkken gittim şimdi haftaya yine kontrolüm var 33 haftalık oluyorum benide nstye bağlarlar mı acaba şimdiden telaş bastı beni
BusRaa20 Rabiaugur canim nstde bisi olmuyor telas yapma sadece bebegin hareketleri ve sancina bakiliyor bi makineyle o kadar
Rabiaugur BusRaa20 biliyorum öyle oldugunu ama nst ye girmek demek benim için doğuma az kaldı demek o yüzden telaşlandım
0103qsf BusRaa20 32 den beri nst ye giriyorm bu haftada tahlillerim yapıldı doğum için sezaryen olcam 40 beklemxz
BusRaa20 Rabiaugur valla telaslansak da elbet o gün bir gün gelecekti geldi de bende korkuyorum 3 hafta kaldi inan ne yapacağım bilmiyorum normal istedim ama korku da cok
BusRaa20 Maya26 valla olur mu olur haftaya bidaha gitcem o zaman belli olur düzenli sanci olunca hemen gel dedi
BusRaa20 edamutlu12 alt tarafı komple cikariyosun canim ve koltuk oluyor ya bacaklarimizi yana açıp oturdugumuz bi koltuk ona oturuyoruz ustume buyuk bi pecete koydular sonra doktor eldiveninle eline bi jel sürdü ve parmağını soktu 2 parmağını 5 dkka bile surmedi
Ylmz8 melikeguneyozalp bebek kanalda olup olmadigini ultrasondami anliyorlar ben doktora her gittimde alta cok baski oldugunu surekli kafasi orayi ittiriyor haraket ettikce diyorum ama sancim yok bisey demiyor doktor altan bakalim acilma varmi onada bakmiyor bidaha gittigimde dicem ultrasonda dogum kanalindami gorunuyormu dicem
melikeguneyozalp Evet ben geçen hafta ultrason muayenesi yaparken sordum daha kanalda değil ama doğum pozisyonunda değil kanala son haftada giriyorlar genelde dedi. Sizin de doğum pozisyonundaysa baskı ondan olabilir.😊 Ylmz8