GamzeBaz Nhl_hff son ana kadar bekleniyor arkadaşm 42 haftada bkledı sonra sezeryan oldu bebek iri olduğu için
Zuhalsareelif Nhl_hff doktorun gorusune gore degısıyor canm ve doktora gore seseryan durumu olanları alıyorlar benım huyuk ıhtımal seseryan gozukuyor bende normal ıstıyorum hayırlısıyla ınsallah saglıkla ama duydugum kadarıyla bekletıyorlarmıs
Minigin_annesi0 GamzeBaz banada bebek iri diyolar ne kadardı kilosu sezaryen yaptılar Ben bugün sordum 5 kiloya kadar doğurabilirsin sen boyun uzun yapılısın dedi
kizlarimm-06 40+3 teyim şu an, bugün kontrole gittim 41e kadar bekletiyoruz duruma göre suni sancıyla başlatılıyor doğum dedi doktor yani sezeryan gerektirecek herhangi bir sağlık sorunu yoksa dedi 🖐
Nhl_hff kizlarimm-06 peki 40. Haftadan sonra kontrol sıklığı değişiyor mu pazartesi 39+5 tim acile gitmiştim bir hafta sonra gelirsin dedi geçen poliklinikte duydum 2-3 günde bir kontrole çağırıyordu doktor 40 haftasını dolduran bir hastasını
Sezya Nhl_hff 40 haftadan sonra 2 güne bir çağırıyorlar. Komşumun kızını 42 ye kadar beklettiler sancı var açılma yok diye. Dün bebek kakasını yemiş acil sezeryana aldılar 41+4 de. Riske atmayın sık sık gidin kontrole
Nhl_hff Sezya cuma 1-2 cm açılma var dendi pazartesi gittim en son 2-3 cm olmuştu fakat sancı çıkmayınca 1 hafta sonra gel demişti yarın ben yinede bir gideyim içim rahat etsin sağolun
Sezya Nhl_hff aynen canım ihmal etme. Açılma olduğunu falan sen hissedebiliyor musun. Bi değişiklik oluyor mu vücutta ve bebek baskında. 2 3 gündür vajinal ağrım ve baskısı çok fazla. Makatta bile oluyor. İlkinde böyle bir şey yaşamadığım için bilmiyorum açılma sancı yoktu hiç.
Nhl_hff Sezya geçen cuma biraz kanamam oldu diye gitmiştim 1-2 cm dediler pazartesi normal kontrole çağırmıştı kasık ve bel ağrım vardı 2-3 cm olmuş belirti midir bilemiyorum ama kasık ve bel ağrım var arada hafifliyor ama geçmiyor yani
dmlkrcck Ne saçma 41 haftaya kadar beklemeleri ya hem anne hem bebek için çok zor madem suni sancı diye bir olay var onu versinler 40 hafta olunca anne de bebekte riske girmesin çocuk kaka da yer kalp atışıda düşer böyle durumlarda ve bebek gittikçe kilo alıyor herşey zorlaşıyor
Sezya Nhl_hff anladım canım. Kanama falan hiç birşey yok bizde ama ağrı var sadece. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini 🥰