Babiessss Bugün öğrendiğim ve yapınca doğumuma cok az kaldığını öğrendiğim bi test 🤦🏻♀️ Eskilerin denediği ve tutan bi teknikmiş 👍🏻 Yere oturup ayaklarımızı dümdüz uzatıyoruz. Dimdik oturuyoruz, ellerimizden yardım almadan (ellerimizi karnımıza veya dizimize koyup) bir ayağımızın topuğunu , diğer ayağımızın başparmağına değdirmeye çalışıyoruz. Aslında çok kolay bi hareket ama yapamıyorsanız doğumunuz çok yaklaştı demektir ☺️ Ben ayağımı kımıldatamadım bile 🤷🏻♀️
Ceydaa61 Babiessss evet ben de duydum bu yöntemi. Eltim yapmış doğumuna 4 hafta olmasına rağmen hareketi yapamamış sonrasında birkaç güne doğurdu zaten
Babiessss PasaninAnnesi benim de 3 hafta var ama kımıldatamadım bile ☺️ Çok kilolu ve yaşlı anneannem bile yapabildi tek seferde 😂
Minikanne06 Ay ayağımı kaldırdım ama asla değdiremedim kavuşmadı bi türlü terledim bide 2 kere deneyince 😂 daha yeni 33 hafta olcam ama erken değil mii😖😖
Babiessss Minikanne06 en azından ayağınızı kaldırmışsınız ☺️ Ben 37 haftalığım ayağımı kımıldatamadım bile