Gulsahdmr Arkadaşlar Bursa şehir hastanesine gidip kontrollerini bi doktora yaptırıp dr numarasını alabiliyor muyuz doğum anında aynı doktora Doğum yaptırmak için
Tomrishatun Gulsahdmr kiz özel hastanemi orasi doktor sana telefon açıp gelecekmi sandın allah iyiliğini versin 😊
Annesininportakali53 Gulsahdmr öyle birsey yok kuzum benim eltim gitti hep oraya bir doktora ama doğuma o an kim varsa kim nobetciyse o girdi
annesinin_beybisi Gulsahdmr hayır devlette öyle numara verme falan yok hatta çoğu zaman hastahaneye arayınca bile doktora baglamiyorlar üstelik her seferinde aynı doktora randevu bulup üstüne aynı doktorda doğum yapman çok zor sansliysan küçük bir ihtimal😁
GamzeBaz Gulsahdmr ya tabiki hayır canım o dedigin özel hastane de olur 😂 ama sezeryan olursan sabit doktorun olursa kendi gün veren doktor yapar yoksa acilde kim varsa o gelir fakat doktor da acil durum dışında doğuma girmiyor ebe yaptırıyor doğumunu dikişde ebe atıyor
GamzeBaz Gulsahdmr ben aritmi hastanesi doğum yaptm ocak ayında 4500 esim komsularım her anımda ynmdaydı. Şehir hastanesinde tek başıma yapamazdım doktor dersen yaşar can cok cok iyi Bi doktor sehir hastanesinde 😊
annesinin_beybisi Gulsahdmr boşver hiç telaşe etme düşünme bunları benim de ilk ve ne yasayacagimi bilmiyorum ama sonuçta bu 1 günlük olay bir şekilde gecicek 😊
3bebeli1kedili Özel hastanede takibin yapılıyor en başından beri gebelik öncesinde bile ama takibimi yapan doktorum numarasını vermiyor Instagram üzerinden mesaj atarsın oradan cevap veririm diyor tabii cevap verme süresi iki gün 😂😂