Bussbusss Yürürken karnım aşağıya cekiyor resmen. Bebek ağırlaştığı için mi. Aşırı tedirgin oluyorum 😭
Dlr48 Bussbusss bende oyle hıssediyorum zaten genelde hep yatıyorum serklaj dılayısı ıle ama kaltıgımdada asagıda baya baskı oluyo dık dıramıyorum dık durdugumda karnım cok gergınlesiyo normalmı acaba
Cgdm-altnkr Bussbusss bu bennnn. Aşagıda böyle Bi agırlık hissi var sanki heran düşecek gibi elimi hep orda tutasım gelıyo.
Gorkeminannesi Bussbusss benim de aynen öyle bazen ayagi kalktığımda karnımı tutuyorum ki nerdeyse duscek diye yani bi agri oluyo belimi büküyor dik duramıyorum kendimi de cok yormuyorum ama 5bucuk aylıkken 8bucuk gibi hissediyorum 🤷🏻♀️
tulay06 Bussbusss ben de 26 haftalığım ve aynı problemi yaşıyorum. Özellikle bugün alt karın bölgemde ağrı ve baskıyı çok hissettim. O yüzden uzanmayı tercih ettim bugün
Aysunnnn_ Bussbusss Ben daha 23 deyim ve öyle oluyor sordum doktor karnının içi ve bebek büyüyor normal dedi ama yinede insana normal gelmio ağrı da oluyor ama yinede doktor normal dedi die bende müdahale etmiyorum 🤷🏻♀️
Bussbusss Aysunnnn_ benim yeni yeni olmaya başladı insallah kötü bir sey yoktur da bebiş büyüyor diye böyle oluyordur
aslhankrhan94 Yeni yeni ağırlaşıyosunuz ya ondan böyle hissediyor olabilirsiniz. Başlarda bende öyle hissediyordum sanki aşağıya çekiliyormuş gibi. 28. Haftamıza girdik o ağırlığa alıştığımdan mıdır nedir o kadar hissetmiyorum artık 🤔
Bussbusss Cgdm-altnkr bende böyleyim bi kaç gündür böyle olmaya başladı bebek hareketleriniz nasıl peki siz kaçıncı haftadasınız
Bussbusss Gorkeminannesi yalnız değilmişim🤦♀️ Bebek ağırlaşıyor sanırım bizi de aşağıya çekiyor iyi düşünelim iyi olsun
Aysunnnn_ Bussbusss Amin inşallah canım ama sen yinede git doktoruna görün test ultrason falan yapsınlar herkeste aynı şey çıkmıyor sonuçta
Cgdm-altnkr Bussbusss 25 haftalık şuan ve ben uzun süredir böyle hissediyorum. Hareketleri iyi ama oda hep aşagıya vuruyor zaten. San bacaklarıma deycek gibi hissediyorum
Cgdm-altnkr Bussbusss sonrada tuvaletim gelıyo benim. 😀 Cok ilginç Bi durum cuma kontrolüm var sorcam doktoruma. Daha öncede sordum erken dogum riski falan yok aslında ama neden böyle aşagıda hissediyorum bilmiyorum.
Bussbusss Cgdm-altnkr benim de tuvaletim geliyor ondan mı acaba diyordum bende. Doktorunuz ne diyecek acaba beni de bilgilendirir misiniz benim kontrol haftaya