Kimekonusuyorum Gebeliğimin tam 7. Haftasındayım, kalp atışı için gittiğimde kesenin içinin boş olduğunu öğrendik. Doktor 1 hafta daha beklememi, geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayanlar oldu mu aranızda?
seemanur_coban1 Kimekonusuyorum ben yaşadım çok üzgünüm inşallah sizin öyle olmaz 8.haftada kalp atışı yok boş gebelik dediler ve kürtaj oldum
freuze Kimekonusuyorum Aynı şeyi yaşadım. 7 haftalıkken gittim kese uyumlu ama içi boştu. Bir hafta daha bekledik kese büyümüştür ama hala boştu. 8+2 de kanamam başladı. Düşük yaptım. Hepsi düşmediği için kürtaj oldum 1 Nisanda. İnşallah geç döllenmedir ve görünür bebeğiniz. 🌸 Hakkınızda hayırlısı olsun 🌿
Happymami Kimekonusuyorum evet 8.haftada bebek ve kalp atışını duydum hatta bana haftaya kadar bebek görünmezse kürtaj demişti 🙄
incitanem94 Kimekonusuyorum benimde 6+5ti boştu kese 1.7 cm filandı boyu. Bi hafta sonra duyduk kızımın kalp atışını. Seninde böyledir insallah kalbini ferah tut🌸
Sibb Banada kese boş dış gebelik falana girdi hatta morelimi baya bozdu kürtaj yapalım dedi ben derim ki bir doktora gözükme bir hafta sonra gitsende yok desede başka bi yere daha gözük almak istedi ben bırakmadım şuan 30+4 oldum gelen allahtan gelir rabbim herkese nasip etsin inşallah