Nazlibyrm Merhaba annişler 💜 36+6 haftalık hamileyim. Ev temizliğinden vazgeçemiyorum. Sakıncaları var mı acaba ? Gününden erken gelir mi bebek ? Yada başka şeyler?? Hadi içimi ferahlatın biraz ( çok vicdan yapıyorum) 😆🥲🙏🏼
nurcan_26g Nazlibyrm 38e giricem dip köşe dahil bütün işlerimi kendim yapıyorum eğiliyorum da biseyleri hafifce itip çekiyorum da yetmiyor gibi 3 buçuk yaşinda oğlum var yeri geliyo mizirdaniyo kucağımda dans ediyorum 18 kilo kendisi😀 cam silme perde asma duvar silme herşeyi yaptım bugüne kadar Allah’ıma şükürler olsun… Asla sizde yapın demiyorum ama kendinizi iyi hissettiginiz sürece yavaş yavaş ev işlerinizi yapmanızda sakınca yok aksine doğuma hazırlık için spor hibi düşünebilirsiniz ve vücut harekete alışacağı için doğum sonrası toparlanma süresi de kolaylaşıyor 🥰
Esmanur0 Gününden erken gelecek vakti geçmişsiniz☺️ Artık geleceği vakit zamanında doğum olarak geçiyor. Hiç bir sorun olmaz Allahın izniyle. Tabii dikkatli olmakta fayda var. Dinlene dinlene yapın işlerinizi. Bende 38-39 haftadayım yavaş yavaş yapıyorum hala işlerimi.
Kubrailkan Ben bu son 2 hafta hariç her hafta temizliğimi kendim yaptım. Tabi yormadan,yeri geldi 1 günlük temizlik 2 gün sürdü 😬🙊 38.haftadayiz niyeti yokmuş gelmeye bizim kızın 🐣😅🙊